• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Manisa'da lazer epilasyon yaptıran var mı??

fk3009

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
307
1
296
Manisa
Arkadaşlar lazere gitmek istiyorum ama çok fazla bilgi sahibi değilim.
Manisada yaşıyorum.burda nets club var bugün orasıyla görüştüm..IpL'den bahsetti.ancak ıpl iyi değilmiş okuduğm kadarıyla..gidenler varsa paylaşırsanız sevinirim..

Canım bende manisada yaşıyorum merkezde değilim ne yazıkki.ıpl bildiğim kadarıyla geçici bir çözüm.lazer değil yani.yakınmızdaki tek yerde izmir.izmirde düşünürsen yardımcı olabilirim.net bi bilgim yok ama izmirdeki lazerli epi. yaptıran tüm arkadaşların yorumunu okudum.bi yerlede görüştüm bi kaç güne gidicem sanırım:)

valla IPL cihazi kotu diye bir sey yok sadece piyasada gezen uyduruk uzakdogu cihazlari yuzunden boyle dusunuyorsunuz yanlis bilgiye sahipsiniz, bu epilasyon teknolojisi yillar once IPL ile basladi biliyormusunuz? O zamanlar yuzlerce dolar aliniyordu seans basina, sonra bu estetisyenler icin cikan izin yasasi ile uyduruk cihazlarin hepsi uyduruk firmalar tarafindan getirildi ve salonlara satildi. Ancak arastirip marka ve kalite olan bir IPL bulursaniz girmenizi oneririm, ornegin Spa SHR diye bir cihaz var yeni ütüleme epilasyon teknolojisi cihazlarindan arayin bakin, arkadasim akhisarda yasiyor o o makinaya giriyor oradan biliyorum.

valla IPL cihazi kotu diye bir sey yok sadece piyasada gezen uyduruk uzakdogu cihazlari yuzunden boyle dusunuyorsunuz yanlis bilgiye sahipsiniz, bu epilasyon teknolojisi yillar once IPL ile basladi biliyormusunuz? O zamanlar yuzlerce dolar aliniyordu seans basina, sonra bu estetisyenler icin cikan izin yasasi ile uyduruk cihazlarin hepsi uyduruk firmalar tarafindan getirildi ve salonlara satildi. Ancak arastirip marka ve kalite olan bir IPL bulursaniz girmenizi oneririm, ornegin Spa SHR diye bir cihaz var yeni ütüleme epilasyon teknolojisi cihazlarindan arayin bakin, arkadasim akhisarda yasiyor o o makinaya giriyor oradan biliyorum.

Kötümü değilmi bilmem.ben sadece yorumlardan edindiğim bilgilerle yorum yazdım.ama araştırırsanız doktor bi kaç bayan arkadaşta ıpl yi önermiyor.yinede herkesin kendi seçimi tabi.

Canım bende manisada yaşıyorum merkezde değilim ne yazıkki.ıpl bildiğim kadarıyla geçici bir çözüm.lazer değil yani.yakınmızdaki tek yerde izmir.izmirde düşünürsen yardımcı olabilirim.net bi bilgim yok ama izmirdeki lazerli epi. yaptıran tüm arkadaşların yorumunu okudum.bi yerlede görüştüm bi kaç güne gidicem sanırım:)

izmirde neresini önerirsin peki canım? gerçi burda daha hastanelerle konuşucam.pek izmire gitme taraftarı değilim ama yine de önerini araştırırım

valla herkes bişey yazıyor bizde pek bilgi sahibi olmadığımızdan kötü denen şeylere kötü gözüyle bakıyoruz..cihazın adını falan sormadım ben tabi.
1 kez gittim zaten merkeze.peki akhisardaki arkadaşın memnun muazalma var mı?
bu SPA SHR dediğin cihaz IPL cihazının adı mı yoksa ayrı bi cihaz mı?

akhisardaki yerin adini malesef bilmiyorum ancak bu spa shr yeni utuleme epilasyon teknolojisi dedikleri cihazlardan, bu teknolojiyi bende biliyorum o tarz bir makinaya giriyorum ama akhisardaki bu yerin musterilerinin cok memnun oldugunu arkadasimdan biliyorum. isterseniz sorarim adini o yerin.

izmirde neresini önerirsin peki canım? gerçi burda daha hastanelerle konuşucam.pek izmire gitme taraftarı değilim ama yine de önerini araştırırım

Canım bende gitme taraftarı değildim ama artık mecbur kaldım.burda yok.izmirde medslim ve klinest var.ben klinest ile görüştüm.ilk bi doktor kontrol ediyor hatta bazen seans arasında gelip ilgileniyormuş.bi güzellik merkezi değil.polikinik gibi bişey her türlü işlem yapılıyor.estetikle ilgili.ama ben sana bi tavsiyede bulunayım.kimseyi dinleme.kafana uyan yerleri not et git görüş hangisi kafana yatarsa git başla.uzattıkça gözünde büyüyor.

izmir'de ilgi tip merkezi var orayi tavsiye ederim, bi haberi cikmisti gazetede oradan biliyorum lazer cihazlari cok yeni ve iyiymis. bir arastirin.

Canım bende gitme taraftarı değildim ama artık mecbur kaldım.burda yok.izmirde medslim ve klinest var.ben klinest ile görüştüm.ilk bi doktor kontrol ediyor hatta bazen seans arasında gelip ilgileniyormuş.bi güzellik merkezi değil.polikinik gibi bişey her türlü işlem yapılıyor.estetikle ilgili.ama ben sana bi tavsiyede bulunayım.kimseyi dinleme.kafana uyan yerleri not et git görüş hangisi kafana yatarsa git başla.uzattıkça gözünde büyüyor.

arkadaşım başladın mı naptın merak ettim?
Ben manisada hemen hemen her yeri araştırdım..araştırınca baya çok yer varmış lazer yapan şaşırdım:)
hepsiyle gidip görüştüm..yarın gidicem hatta dudak üstü için..gynestetica var duymuşsundur.en güvenilir orası geldi bana.lazer cihazı son modelmiş.
2011 model alexandrite bilmem ne işte:)
inşallah sonu iyi olur kurtulurum şu tüylerden..biter diyolar ama bitmezse çok üzülürüm..artık son çarem bu..bu da hüsran olmaz umarım :(
herkese tüysüz günler dilerim :)

kızlar bugün ilk defa bıyık için gittim lazere..uzun zamandır araştıyodum.artık kafam karışmıştı en iyisi gidip yaptırmak dedim:)
epicare duo alexandrite cihazın adı..hava üfleyen bi cihaz.
ben 4 gündür almıyodum bıyıklarımı.öyle söylediler.epilasyonu yapınca hepsi gitti..sonradan dökülcek sandım ben ama öyle olmuyomuş.
ama şu an hala hafif bir kızarıklık var.inşallah yarına geçer.
15 gün sonra kontrole gidicem.tekrar atış yapıcak.umutluyum ama bilmiyorum yine de..bakalım sonuç iyi olur inşallah..
ayrıca doktor da var merkezde.yapan kişi doktor değil ama.görüşmeye gitiğimde doktor da baktı uygun mu diye.
bir de alexin yüze uygun olmadığını okudum hep..bugün sordum aksine yüze yapılıyo dedi..
zaten başka şansım yok.diode kullanan bi merkez bulamadım burda.her yer alex kullanıyo
:44:

Lütfen okuyunuz.. yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/lazer-epilasyon/413581-mevzuat-saglik-bakanliginin-konuyla-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Back