Gelinbaşı ve Gelin Tacı Manisada kuaför önerebilecek var mı?

Ayşe Güzellik Merkezi ile konuştum,90 TL ye yapacaklar saç artı makyaj..kryolan kullanıyorlarmış gerçekten şaşırdımm,umarım güzel olur canım..

çok teşekkür ederimmmmm canım benimmmm,sen daha güzel ol bendennnnnnnn:)

canım cevap yazmadın bayadır..nasıl oldu kuaförü beğendin mi?
benim şimdi nişanım var martta..ayşeye gitmeyi düşünüyorum ama emin değilim.sen yorum yazarsan veya foto eklersen sevinirim.
zuhal var bir de ama biraz fiyatı yüksek bir de makyajı ağır yapıyo yazmış bir arkadaş..ikisi de benim devamlı gittiğim kuaför değil o yüzden kararsızım.
ayşenin fiyatı daha uygun..zuhal 150 diyo..hiç pazarlık yapçak bi kadın da değil.
çok kararsızım yaaa
offffff az vaktim kaldı...............

bende izmirden manisaya yerleştim hala fön için dahi olsa izmire giderim fakat bir kaç defa burdaki kuaförlere de gitme şansım oldu zuhalin ismini bende duydum burdaki bir yakınımda sürekli oraya gidiyor bende düğünü için kendisine eşlik etmiştim saçlarıma düz fön çektirip makyajımıda kendim yapmıştım yeri görünce apartman dairesine sıkışıp kalan bir kuaför ne kadar pahalı olabilirki demiştim ama çok uçuk bir rakam ödemiştik sanırım manisanın en iyisi zuhal arkadaşımın saçını çok hoş yapmışlardı ama makyajını pek beğenmemiştim özellikle tek tek kirpik eklemişlerdi feci duruyordu yakından bakınca evet gözler hoş :S duruyor gibi görünsede yinede gözde hiç kirpik yokmuş gibi duruyordu ben sadece saçını ve tırnaklarına yapılan süslemeleri beğenmiştim eğer izmire gitme şansınız varsa bornovada çok daha iyi kuaförler var zaten manisa izmir arasıda otobüsle dahi 25 dk en azındna bu özel gün için izmire gitmeye değer diye düşünüyorum bende temmuzda evleneceğim ve kesinlikle manisadaki kuaförlere gitmeyi düşünmüyorum izmirliler saç makyah süsleme konusunda çok daha iddalılar

Evet arkadaşım bazı konularda haklı olabilirsin ama düğün dernek kendinin olunca başka bi şehire gitmek ne kadar kolay olur bilemiyorum..yani çok telaşlı oluyo o gün..insan kendini gömüyo.ve tek başına olmuyosun. yanında hiç olmazsa 2 kişi oluyo.
benim nişanım vardı geçen hafta..dilek kuaföre gittim.saçım makyajım çok güzel oldu..toplam 5 kişiydik ve 310 ödedik.biraz fazla gibi gözükse de bi kez olan bişey..o yüzden böyle özel günlerde kötü bi saç makyaj olmasındansa pahalı olsun daha iyi..en azından içine siniyo.
izmire gidip gelmenin riskleri çok fazla..yol gidiyosun sonuçta.herşey olabilir. yol kilitlense geç kalsan nolucak mesela..bu en küçük bi örnek.
bir de kuaför parasından kaçarken yola benzin harcıyosun falan filan...
bunlar ince detaylar tabi...neyseee
ama zuhal çok bilinen olmasına rağmen yaptığı saç ve makyaj çok modern olmuyo. biraz ağır kaçıyo.
sana tavsiyem manisada kuaför araştır ve en özel gününü yollarda harcama..sana stres getirebilir.
bol şans diliyorum..inşallah herşey gönlünce olur

çok haklısın fakat manisa izmir trafiği ne olacakki istanbulmu burası saatini ayarlar ona göre gidersin ama yol masrafı için bişey diyeceğim ben sadece dediğin gibi o günü özel ve güzel yaşamak isteyenler için söylemiştim. ben zaten izmirden buraya geldiğim için gidip gelmem hiç sorun olmuyor kaldıki düğünümde izmirde olacak o yüzden herşeyimi orda halledebilirim :))) bence 5 kişi için o rakam çok makul ben nişanımda ankarada 4 kişi 650 tl ödemiştim kaldıki hiç değmedi makyajımı silip kendim yaptım ve çok daha güzel olmuştu. dediğin gibi zuhal kuaför modernden ziyade belli bir kalıba sokuyor gelinleri hani bi düğünde gördüğümüz gelinlerin ordan çıktığını rahatlıkla anlayabileceğimiz şekle sokuyor :))

kızlarr çok geç bir cvp ama bende 2 yıl öncesine kadar manisa da yaşıyordum.üniversiteyi orda okudum.4 yıl kaldım ve çok kuaför denedim ama behlül ü tek geçerim.kesinlikle behlüle gidin ben memleketime döndüm ama hala behlül gibi kesim yapan fön çeken kuaför bulamadım...

behlül neresiymiş ki ilk defa duyuyorum..yerini tarif edebilirmisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…