Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayşe Güzellik Merkezi ile konuştum,90 TL ye yapacaklar saç artı makyaj..kryolan kullanıyorlarmış gerçekten şaşırdımm,umarım güzel olur canım..
çok teşekkür ederimmmmm canım benimmmm,sen daha güzel ol bendennnnnnnn:)
bende izmirden manisaya yerleştim hala fön için dahi olsa izmire giderim fakat bir kaç defa burdaki kuaförlere de gitme şansım oldu zuhalin ismini bende duydum burdaki bir yakınımda sürekli oraya gidiyor bende düğünü için kendisine eşlik etmiştim saçlarıma düz fön çektirip makyajımıda kendim yapmıştım yeri görünce apartman dairesine sıkışıp kalan bir kuaför ne kadar pahalı olabilirki demiştim ama çok uçuk bir rakam ödemiştik sanırım manisanın en iyisi zuhal arkadaşımın saçını çok hoş yapmışlardı ama makyajını pek beğenmemiştim özellikle tek tek kirpik eklemişlerdi feci duruyordu yakından bakınca evet gözler hoş :S duruyor gibi görünsede yinede gözde hiç kirpik yokmuş gibi duruyordu ben sadece saçını ve tırnaklarına yapılan süslemeleri beğenmiştim eğer izmire gitme şansınız varsa bornovada çok daha iyi kuaförler var zaten manisa izmir arasıda otobüsle dahi 25 dk en azındna bu özel gün için izmire gitmeye değer diye düşünüyorum bende temmuzda evleneceğim ve kesinlikle manisadaki kuaförlere gitmeyi düşünmüyorum izmirliler saç makyah süsleme konusunda çok daha iddalılar
kızlarr çok geç bir cvp ama bende 2 yıl öncesine kadar manisa da yaşıyordum.üniversiteyi orda okudum.4 yıl kaldım ve çok kuaför denedim ama behlül ü tek geçerim.kesinlikle behlüle gidin ben memleketime döndüm ama hala behlül gibi kesim yapan fön çeken kuaför bulamadım...