Gelinbaşı ve Gelin Tacı Manisada kuaför önerebilecek var mı?

elizhaa

elizhaa...
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
172
1
96
Manisa
Merhaba kızlarrr,eylülde MANİSADA düğünüm olacak,hiç bilmediğim bir yer,saç ve makyaj için bildiğiniz güzel bir kuaför varsa yardımcı olur musunuz lütfennnn!!!!:kedi:

3-4 yıl önce bir düğüne gittim oraya...

kuaförün adını hatırlamıyorum , ama karşısında Malta spor sahası diye bir yer vardı ... hastanelere yakın bir yerde...

gelinin saçı da makajı da çok güzel olmuştu , üstelik epey kalabalık olmamıza rağmen o kadar hızlı çalıştılar ki düğüne 2 saat kala hazırdık ...

adını yanlış hatırlamıyorsam yeliz miydi melis miydi emin değilim şu an...

çok teşekkür ederim canım,dikkate alacağım,not alacağım gitmeden önce bu yeri araştıracağımopuyorumnanaktan

canım zuhal kuaföre gittim nişanımda. saçı çok güzel yapıyor. ama makyajım ağır oldu. beğenmedim yani.ama manisanın en ii en kaliteli yerlerindendir. can parfümeri karşısı çünkü 1 tane dAha zuhal var. tavsiye ederim ama makyajı ağır yapmasın. düğünüm de başka yere gidicem ama bilgim yok orası hakkında. öncesinde prova yapıcak ona güveniyorum

Canım ben manisada yaşıyorum.
Şu aralar bende kuaför arayışındayım..pek kuaförlerle aram yoktur(her gittiğimde saçlarımı uçurduklarından) artık kendim kesiyorum saçlarımı :)
Neyse..benim de yakın zaman önce sözüm oldu.tavsiye üzerine bir kuaföre gittim ve sonuç hüsrandı.ağlaya ağlaya eve döndüm ve saçlarımı yıkayıp düz fönle söz yaptım
Nişanım olucağı için iyi bir kuaför arıyorum..
Nets club var oraya giderdim eskiden cilt bakımına ama saç ve makyaj konusunda nasıllar hiç bilmiyorum.Geçen gün tlf ettim porselen makyaj için..Tigi diye bir marka kullanıyormuş.Hiç duymadım..Gelip burda görün dedi.
Bir de Ayşe güzellik salonu var onda da porselen makyajı sordum.krylan ürünleri kullanıyormuş ve makyajın fiyatı 30 tl.inanamadım!!!.en kısa sürede föne gidicem ve detaylı bilgi alıcam.

Benim şu an aklımda nets club ve ayşe güzellik salonu var..arayıştayım hala.gidip konuşmayı düşünüyorum.tekrar yorumumu yazarım canım

Yardımcı olamadım çünkü benim de tam bir fikrim yok ama aynı arayışlar içinde olduğumuzdan paylaşmak istedim :)

ARKADAŞLAR GERÇEKTEN HER ıKıNıZE DE TEŞEKKÜR EDERıM..opuyorumnanaktan EĞER FıKıR EDıNıRSENıZ DAHA EYLÜLE ÇOK VAR,MUTLAKA YAZIN TAKıPTEYıM OLUR MU,ıHTıYACIM VAR ıLGıNıZE...HER ŞEY HEPıMıZıN ıSTEDıĞı YÖNDE VE MÜKEMMEL OLSUN ıNŞALLAHHHHH!!

Son düzenleme:
KIZLAR YAKIN ZAMANDA SORAN VEYA ARAŞTIRAN OLDU MU KUAFÖR,olduysa beni de bilgilendirirse çok sevinirimmm...

ben 10 temmuzda gidicem bilgi veririm :) ama ben de bilmiyorum uzaktayım arkadaş ayarladı bakıcaz. prova yapıcak ona güveniyorum açıkçası yoksa güvenemzdim

İsmi ne canım o kuaförün,buradan bir arkadaş Ayşe güzellik merkezi diye bir yer önerdi,oraya da bakarım gittiğimde...sen memnun kalırsan bana da haber ver olur muopuyorumnanaktan

şanzelize kuaföre gittim. doğu cadesinde diasa pehlivanoğlu var onun üstü. saç ve makyaj 150 ye yaptı. makyajı güzel yaptı gelin başı da güzel oldu zaten provada gördüm nasıl bişey olucağını

dilek kuaförde dilek ablaya yaptırırsan çok güzel yapıolar kına gecemde saçlarıma bayılmışlardı birde porselen makyajda ise normal makyajını yaptırdıktan sonra sadece sprey sıkıyorlar bütün işlem bu o spreyde parfümericilerde 15 tl ben alıp kendim yapıorum porselen makyajımı bilgin olsun....

canım beğendiğine sevindim.iyi şekilde atlatmışsın:)
ayrıca tebrik ederim Allah daim etsin mutluluğunu..

ama fiyat biraz pahalı geldi..tabi ayrıntıları bilmiyorum.makyaj porselenmiydi mesela? hangi ürünleri kullandı?
ben ayşe güzellik salonuna sordum.makyaj kryolan ürünleriyle ve 30 tl..yalnız prova falan yapmıyo.gelin başı da 70 tl orda.
ayrıntı verirsen sevinirim..şimdiden teşşekkür ederim..

dilek kuaför neresi canım?

evet canım ben de gittikten sonra öğrendim pahalı olduğunu :) trabzon aşırı pahalı ben önce buranın piyasasını öğrendim sonra manisada 150 ucuz geldi.
şöyle söliyim. sadece yüzüne sürdüğü fondoten kryolan. diğerleri normal makyaj malzemelerinden
mesela ben le birlikte bi gelin daha vardı. ben onun saçını beğenmedim . ama benimki güzeldi. yani biraz göreceli bi kavram.
ayşe güzellik salonu da uygun muş. bence git ve daha önceki yaptığı modellere bak. ve kryolan kullanıosa iyidir. çünkü o fondoten benim yüzümü hiç terletmedi ve kalıp gibi durmadı. dediğim gibi şanzelizeyi ben beğendim . ama pahalı dediğin gibi. bence araştır ve foto iste kuaförlerden

elzhacımmm senn düün ne zamandııı kuaför işini neyapacağız yaaa ;s bu arada ev hazırdı sizi dimi tam olarak nerde benim ev tutuldu belki komşu oluruz ;D

ayşe kuaförde sadece fondöten değil kullandığı far,allık falan da kryolan..sormaya gittiğimde birisine makyaj yapılıyodu bana da gösterdi ürünleri..

benim için makyaj önemli ama saç daha önemli.saç kötü olunca herşey bitiyo.

evde söz yaptık biz.hiç bilmediğim bi kuaföre gittim çünkü orda sözlümün tanıdığı çalışıyodu.ama saçlarımı öyle bi hale soktular ki eve gelip hem ağladım hem yıkadım.sonra evde kendim düz fön çektim..söz gecem de gözlerim şişmiş ve düz fönlü bi haldeydim
o yüzden korkuyorum kuaförlerden..kendi kafalarına göre yapıyolar..
Hepimize Allah kolaylık versin:) herşey gönlümüzce olsun inşallaahhhhh............

canım manisada düğün 23 eylülde,evi bu haftasonu tutuyoruz bakalımm ,bozköyden tutacağız düşüncemiz öyle canım,daha kuaför falan bakmadım maalesef,fırsat kalırsa bu 2 günde onlara da bakarım inşallah,SİZ NEREDEN TUTTUNUZ?

elzhacımmm senn düün ne zamandııı kuaför işini neyapacağız yaaa ;s bu arada ev hazırdı sizi dimi tam olarak nerde benim ev tutuldu belki komşu oluruz ;D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…