Canım ben manisada yaşıyorum.
Şu aralar bende kuaför arayışındayım..pek kuaförlerle aram yoktur(her gittiğimde saçlarımı uçurduklarından) artık kendim kesiyorum saçlarımı :)
Neyse..benim de yakın zaman önce sözüm oldu.tavsiye üzerine bir kuaföre gittim ve sonuç hüsrandı.ağlaya ağlaya eve döndüm ve saçlarımı yıkayıp düz fönle söz yaptım
Nişanım olucağı için iyi bir kuaför arıyorum..
Nets club var oraya giderdim eskiden cilt bakımına ama saç ve makyaj konusunda nasıllar hiç bilmiyorum.Geçen gün tlf ettim porselen makyaj için..Tigi diye bir marka kullanıyormuş.Hiç duymadım..Gelip burda görün dedi.
Bir de Ayşe güzellik salonu var onda da porselen makyajı sordum.krylan ürünleri kullanıyormuş ve makyajın fiyatı 30 tl.inanamadım!!!.en kısa sürede föne gidicem ve detaylı bilgi alıcam.
Benim şu an aklımda nets club ve ayşe güzellik salonu var..arayıştayım hala.gidip konuşmayı düşünüyorum.tekrar yorumumu yazarım canım
Yardımcı olamadım çünkü benim de tam bir fikrim yok ama aynı arayışlar içinde olduğumuzdan paylaşmak istedim :)
ben 10 temmuzda gidicem bilgi veririm :) ama ben de bilmiyorum uzaktayım arkadaş ayarladı bakıcaz. prova yapıcak ona güveniyorum açıkçası yoksa güvenemzdim
şanzelize kuaföre gittim. doğu cadesinde diasa pehlivanoğlu var onun üstü. saç ve makyaj 150 ye yaptı. makyajı güzel yaptı gelin başı da güzel oldu zaten provada gördüm nasıl bişey olucağını
dilek kuaförde dilek ablaya yaptırırsan çok güzel yapıolar kına gecemde saçlarıma bayılmışlardı birde porselen makyajda ise normal makyajını yaptırdıktan sonra sadece sprey sıkıyorlar bütün işlem bu o spreyde parfümericilerde 15 tl ben alıp kendim yapıorum porselen makyajımı bilgin olsun....
dilek kuaför neresi canım?
evet canım ben de gittikten sonra öğrendim pahalı olduğunu :) trabzon aşırı pahalı ben önce buranın piyasasını öğrendim sonra manisada 150 ucuz geldi.
şöyle söliyim. sadece yüzüne sürdüğü fondoten kryolan. diğerleri normal makyaj malzemelerinden
mesela ben le birlikte bi gelin daha vardı. ben onun saçını beğenmedim . ama benimki güzeldi. yani biraz göreceli bi kavram.
ayşe güzellik salonu da uygun muş. bence git ve daha önceki yaptığı modellere bak. ve kryolan kullanıosa iyidir. çünkü o fondoten benim yüzümü hiç terletmedi ve kalıp gibi durmadı. dediğim gibi şanzelizeyi ben beğendim . ama pahalı dediğin gibi. bence araştır ve foto iste kuaförlerden
elzhacımmm senn düün ne zamandııı kuaför işini neyapacağız yaaa ;s bu arada ev hazırdı sizi dimi tam olarak nerde benim ev tutuldu belki komşu oluruz ;D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?