Saç Kesim Şekilleri Manisa'da Düğün İçin Kuaför Tavsiyeleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Hadrianapolis

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
3
0
16
Edirne
Merhaba;
Manisa'da eylül ayında düğünüm var.Manisa'da tavsiye edebileceğiniz, makyaj ve gelin başı yapımında iyi olduğunu düşündüğünüz kuaförler konusunda yardımcı olursanız çok mutlu olucam...Şimdiden teşekkürler....

nets kuaföre (kitapsarayın karsısı)git canım pişman olmassın gelin basını oraya yaptırdım ve yine gelin olsam oraya yaptırırım..

en son bir ay önce falandı evet benim sacımıda yapan emrahtı zaten gözünü kapat ve ona bırak benim iki dügünüm oldu hem ankarada hemde manisada inan koca ankarada onun gibi gönül rahatlıgıyla teslim edecegim bi kuaför bulamadım manisada oldugum yıllar süresince hep netse gittim ve memnun kaldım ama sacımı emrah yapmıstı onu hatırlıyorum..

benim de bu yaz manisa da düğünüm var manisada oturmuyorum, sadece 1 gün kuaföre bakmak için gdebildim. ama çok emin olamadım. papatya kuaför iyi gibi geldi. bi fikri olan var mı orasıyla ilgili. özellikler makyaj çok önemli saçımı da doğall bişiler istiyorum. bülent ersoy makyajı yapmayan kuaför arıyorum. yardım edinnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…