Manisa Merkezde iyi bir kadın doğumcu tavsiyesi olan var mı?

fato45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
243
5
46
Manisa
Merhaba ben 17 haftalık hamileyim. Grand Medikale Tayfun Beye gitmeyi düşünüyordum, fakat o da bu hafta Celal Bayara geçecekmiş. Doğumda devlet hastanesi düşünmüyorum. Özellerde bildiğiniz iletişimi düzgün,sezeryan yapabilecek iyi bir doktor tanıyor musunuz? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Son düzenleme:

canım vatan hastanesinde Erdal yermeze gidiyorum .cok memnunum . hala doktor bulamadıysan tavsiye edeerim...

Canim naptiniz duzgun bir doktor bulabildiniz mi manisada ben de arastiriyorum ama daha karar veremedim

Canım ben doğum yaptım. İki buçuk aylık bir oğlum var. Özel Salihli Hastanesinde Cenk Bey'di doktorum. Çok memnun kaldım. Hamileyken gereksiz vitamin falan kullandırmadı. İlaç kullanmayı sevmiyor ve her konuda açıklama yapıyor. İletişimi de çok iyi. Şiddetle tavsiye ederim.

Hayirlisi olsun canim. Allah tum isteyenlere nasip etsin. Ben merkezde yasiyorum salihli bana biraz uzak. Ama salihliden arkadasim var onlara tavsiye edicem

Selamlar ben de manisa merkezde duzgun bir kadin dogum doktoru ariyorum. Ama devlet hastanesine falan gitmek istemiyorum bir de bir doktor icin iyi diyen bir başkası kotu diyor. Tavsiye edebileceginiz bir doktor varsa onerilerinizi bekliyorum

Gec bir cevap olacak Dr Cuneyt Barut 'u oneririm. Merkezde muayenehanesi var.

Selamlar ben de manisa merkezde duzgun bir kadin dogum doktoru ariyorum. Ama devlet hastanesine falan gitmek istemiyorum bir de bir doktor icin iyi diyen bir başkası kotu diyor. Tavsiye edebileceginiz bir doktor varsa onerilerinizi bekliyorum
Merhaba gec bir cevap olacak ama Dr Cuneyt Barut manisada onerebilecegim bilgili ve ilgili bir kadin dogum doktoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…