• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manisa Celal beyar

ncloz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Manisa Celal beyar üniversitesi hafsa sultan hastanesinde tüp bebek merkezinde aşılama yaptıran var mı ?

Ben hiç aşılama yaptırmadım ama gebe kalmadan önce tahlil vs için hem aslı hocaya hem de burcu hocaya gittim. En çok tercih edilen aslı hoca ama tavrını hiç sevmiyorum çok sert moral bozan biri . Burcu hoca ılımlı güzel yönlendiriyor. Arkadaşım aşılama ile 3. Deneme de burcu hoca da hamile kaldı pcostu ikiz gebeliği oldu sezeryanla doğum yaoti yine burcu hoca da

Ben hiç aşılama yaptırmadım ama gebe kalmadan önce tahlil vs için hem aslı hocaya hem de burcu hocaya gittim. En çok tercih edilen aslı hoca ama tavrını hiç sevmiyorum çok sert moral bozan biri . Burcu hoca ılımlı güzel yönlendiriyor. Arkadaşım aşılama ile 3. Deneme de burcu hoca da hamile kaldı pcostu ikiz gebeliği oldu sezeryanla doğum yaoti yine burcu hoca da
Ben şuan aşılama tedavisi sürecindeyim Naci Kemal kuşçu ya gidiyorum bugün 10 günüm iğnede hala yumurtalarım pek büyümüş değil memnunum ama çok uzun süre bekletiyorlar

Back