- 27 Şubat 2011
- 4.832
- 713
- Konu Sahibi ramona
Burdayımmm.
ne yapıyorsun bugusu kıyıdan bakıp geçiyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayımmm.
ne yapıyorsun bugusu kıyıdan bakıp geçiyor musun
Keyifsizim hatun yaaa.
neden bugusu?? hayırdır inşallah..
Aynı mevzular.
Hoşbuldum hatun. Bende diyorum kim bu kulaklarımı çınlatan Buralardayım valla napayım. Sen de ne var ne yok? Bir gelemedin memlekete..anaaaa..kulakları çınladıhoşgeldin hatun nerelerdesın yaw?
Hoşbuldum hatun. Bende diyorum kim bu kulaklarımı çınlatan Buralardayım valla napayım. Sen de ne var ne yok? Bir gelemedin memlekete..
kızlar bır yardıma koşun.. birinizde slm deyın yaw.. nıck nıck
manısada kır düğünu yapacağım nasipse
aklımda bazı yerler belirdi.. haydı fikir verın.. hemde konuşacak konumuz olsun
büyük saruhan hotel havuz başı..manisa arena..bozyaka düğün salonu havuz başı..gardenıa kır düğünü..
haydı fıkır paylaşalım
Saruhan Otel bizim eve 5 dk.
Gelince haber ver hatun. Bir görüşemedik gitti...:))
bendede sabır var hala:) memlekete gelemedım bayramda en çok dedem için uzuldum..15 tatılımde 26 ocakta nasıpse ordayım..
bayramda adanaya gıttım,mersın kızkalesıne gıttım..buraya 2 saat uzak ama 4 yılda ancak denız gördum buralarda:))
Saruhan, anemon düşünebilirsin. Yani ben senin yerinde olsam oraları düşünürüm.kızlar bır yardıma koşun.. birinizde slm deyın yaw.. nıck nıck
manısada kır düğünu yapacağım nasipse
aklımda bazı yerler belirdi.. haydı fikir verın.. hemde konuşacak konumuz olsun
büyük saruhan hotel havuz başı..manisa arena..bozyaka düğün salonu havuz başı..gardenıa kır düğünü..
haydı fıkır paylaşalım
Gelince haber ver hatun. Bir görüşemedik gitti...
Saruhan, anemon düşünebilirsin. Yani ben senin yerinde olsam oraları düşünürüm.
Diğerleri hakkında bir bilgim yok.
Kaç yıllık manisalıyım ama arena, gardenia hiç duymadım.
Ben düğüne gitmeyeli çok uzun zaman olmuş galiba.
inşallah görüşeceğim semblante hatun..
gardenıa ıstasyon altında arem bozyaka tarafında..
arenada orda yenı açılacak..2013te faal olacak..
arena manısa dıye aratınca çıkıo nette..
selam kızlar
Hmm.. gördüm canım fena değil gibi.
Umarım gönlüne göre olur herşey.
Selam canım. Denk gelemiyoruz bir türlü.
kroki çizim olunca pekte bışey anlamıyorum..mimar çizmiş koymuş ama canlısı nasıl olur bılmem..
2013te sadece ön bahçe faalıyete geçecekmiş..iki düğün sesı karışmıcak yanı bı sene:) o yuzden sankı aklıma yatıyr..
gardenıa ya baktım bı vıdeosuna..ya gelin damat yürü yürü bıtıremedı yolu..geline azap resmen..bıde masam orkestra arkası pıst aşağısında.. o bakımdan orasını eledım..
buyuk saruhanında örtulerı kırış kırış serdığını gördum resımlerde..asla kabul etmem boyle bışeyı..
fikirlerınıze ıhtıyacım var ya..ince eleyıp sık dokuyorum..
Manısa Turgutlu'dan şehidimiz uzman çavuş Anıl barış Çetin'e ALLAHtan rahmet dilerim..
diğer tüm şehıtlerımızın mekanı cennet olsun..ALLAH geride kalanlarına sabır versin