Manipüle değilde ne?

poncik159

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2024
490
463
18
Arkadaşlar merhaba, iki gün önce çalıştığım yerde bir arkadaş ile bir sözlü tartışma yasadik. (Benimle hiç ilgisi olmayan mevzuyu bana yaftalamaya çalışıyor. O şunu dedi ben şöyle dedim diye lafı uzatmak ve sizi sıkmak istemedigimden kısa geçiyorum. )
Mevzu bugün yine açıldı ve iki gün öne sarf ettiği sözleri hiç söylemediğini benim yanlış anladığımi, hassasiyet gösterdiğini söylüyor. Bu manipüle değil mi? Kulaklarimla duymasam şüphe edeceğim. Baktı ben onun bu manipilasyonuna boyun egmeyecegim bu defa söylemiş olabilirim diyor terbiyesiz.
Bu tip insanlar kendilerini ne zamnediyor? Bu ara üst üste geliyor bu mevzular. Canım sıkılıyor durduk yere yaa :KK61:

Böyle salak tipler için hiç kendimi üzmüyorum biliyor musun ? Oturup deli mi , niye böyle yaptı ama demişti şimdi neden değişti demiyorum artık . Üzerler ablacım vaktini öldürme , mesafeni koy yoluna bak

Böyle salak tipler için hiç kendimi üzmüyorum biliyor musun ? Oturup deli mi , niye böyle yaptı ama demişti şimdi neden değişti demiyorum artık . Üzerler ablacım vaktini öldürme , mesafeni koy yoluna bak
Bu kadar pervasız bu kadar geniş olmaları beni acayip sinirlendiriyor. Bunlar yüzünden insanlardan soğudum.

Sizin gibi ne zaman dusunecegim acaba. İster istemez içten içe kızıyorum kendime bunlarla ne muhatap olup insan yerine koyuyorsun diye.

Bu kadar pervasız bu kadar geniş olmaları beni acayip sinirlendiriyor. Bunlar yüzünden insanlardan soğudum.

Sizin gibi ne zaman dusunecegim acaba. İster istemez içten içe kızıyorum kendime bunlarla ne muhatap olup insan yerine koyuyorsun diye.
Çok iyi anlıyorum sizi , iyi niyetleri suistimal edilmiş herkes tarafından vicdanı becerilmiş , acımasız benden bildiriyorum … kimseyi anlamaya , düzeltmeye çalışmaya değmiyor…
Kendini üzdüğünün sana zarar verildiğinin farkındasın en azından , sana zarar vermelerine müsade etme ,enerjini sömürüyor bu tipler .

Çok iyi anlıyorum sizi , iyi niyetleri suistimal edilmiş herkes tarafından vicdanı becerilmiş , acımasız benden bildiriyorum … kimseyi anlamaya , düzeltmeye çalışmaya değmiyor…
Kendini üzdüğünün sana zarar verildiğinin farkındasın en azından , sana zarar vermelerine müsade etme ,enerjini sömürüyor bu tipler .
Desteğiniz için teşekkür ederim 🙏 iyi geldi🌸

Annem de bana aynısını yapıyor. Bir de öyle emin ki sanırsın ben şizofreniim. Nasıl kendisinin psikolojisi bozuk herhalde bazı kayıtları siliyor özellikle işine gelmeyen kayıtları

Back