Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kazandaki iç bakla........................Basi saçaklı gelin Mevlam yarimi sakla....................İpten kuşaklı gelin Azrail gelir isen.............................Dün geldin adam oldun önce kaynanamı yokla....................Leylek bacaklı gelin
Hindimin içi gülgez..........................Kız gelin dırdır etme Bu eve düşen gülmez......................Beni bırakıp gitme Kör olacak kaynanam......................Vakitsiz horoz gibi Gelin kadrini bilmez.........................Gece yarısı ötme
Bağda biber kaynana.......................Gelin gece kuşudur Oglun kibar kaynana.........................Münafiklar başıdır Gerdek ertesi sabah.........................Çarsıda ne var ise Yatta geber kaynana.........................Kocasına taşıtır
Kaynanayi n´etmeli...........................Şu dağın ardı meşe Tandıra başlık atmalı........................Gün bata gölge düşe Yandım anam dedikçe.......................Oğlumu benden ettin Altına odun atmalı.............................Başına taşlar düşe
Yük üstünde kediler...........................Sakız gibi her yanım Miav miav dediler..............................Sen hizmetçi ben hanım Iki gelin bir oldu................................Evden kovarım seni kaynanayı yediler..............................Eğer isterse canım
Kaynanamın hırkası............................Hanım canım dedikce Iğne tutmaz yakası.............................kabarır maya gibi Akıllı dur kaynana...............................Bir kahve pisir de Yersin gelin sopasi..............................Oynamaz kaya gibi
Cayırda ot yolarım................................Penceresi demir gelin Parmagima dolarim...............................Ne buyurdun emir gelin Çok söyleme kaynana............................O oğlanı ben doğurdum Saçlarını yolarım....................................Gel ayağımı öp gelin