manikür

ReveN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
329
202
123
Sakarya
arkadaşlar benim ellerim ve tırnaklarım gayet güzeldir şimdiye kadar bir kuaföre gidip manikür yaptırmışlıgım olmadı genelde evde tırnaklarımı belli uzunlukta keserim ki çok uzatmam çünkü ev işi bazen yemek felan yapıyoruz bu durumda uzun tırnak maalesef kullanılmıyor hatta bazen düşünüyorum bu uzun tırnakları kullananlar hiç mi evde iş yapmıyorlar diye neyse cahilligime verin ama manikür yapılırken tırnak dibindeki etler kesiliyormuş bunun sebebi nedir merak ediyorum neden kesiyorlar buna sizce gerek var mı bende gidip bir manikür yaptırayım felan diyorum da bir kere yaptırdı mı bunu sürekli olarak kuafördeki yaptırmamız lazım çünkü o etleri kesmek evde kolay olmasa gerek ve onlar kadar da iyi yapabilir miyiz

bir kaç sene öncesine kadar hiç aksatmazdım tırnak bakımını artık bıraktım.ben evde kendim yapardım.çok güzel olurdu.tırnak etlerini kesince tırnak daha uzun görünüyor ayrıca daha güzel.ama tabii alındıktan sonra çıkışları biraz kötü görünüyor.hiç bakmazsan tırnakların eski haline dönüyor.etleri evde almak için bir kaba sıcak su doldur.elini bir süre beklet.daha sonra tırnak etlerini geriye it.ve bir makas yardımıyla yavaşça kes.bunun için özel makaslar var onlarla çok kolay oluyor.ama ben önceleri minik tırnak makasıyla hallederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…