Manik depresif(bipolar bozukluk)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mrbyn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mrbyn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
14
1
36
aranızda bipolar bozukluğu ile ilgili fikri olan, tanıdığı olan var mı? Özellikle depresif döneminde ki hissettikleri yaptıkları ve bu dönemin ne kadar sürdüğü ile ilgili??

Merhaba bipolar bozukluk kisaca; mani ve depresyon ataklariyla kendini gosteren bir duygudurum bozuklugudur. Sadece tek bir atak tipiyle ya da daha hafif seyreden alt formlari da vardir. Depresif donem depresyon tablosuyla ortusen belirtilerle seyreder. Suresi ile ilgili net bir sey soylemek pek mumkun degil. Bu kisiden kisiye ve hatta kisinin atak dongulerinde bile farklilik gosterebilir. Gecmis olsun.

aranızda bipolar bozukluğu ile ilgili fikri olan, tanıdığı olan var mı? Özellikle depresif döneminde ki hissettikleri yaptıkları ve bu dönemin ne kadar sürdüğü ile ilgili??
meraba...ben de bir manik depresifim..Daha önceden de yazdım sanırım. İlaçla tedaviyi 1 sene önce bıraktım. Zordu ama psikanaliz ve sürekli mücadele ile şimdilik çok daha iyiyim. Yaşadıklarımı blogumda yazıyorum. Bu bir reklam değil sadece birazcık faydası olursa çok sevinirim. adresim Uzun süredir bu savaşın içindeyim, sormak istediğiniz her konuda da burdayım. Kendinizi kötü hissetseniz bile sadece yazabilirsiniz. İyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…