çok mu şey istedem blmiom ama bde bel ölçüsünü alablrmiyim:)
ölctum cnm 40cm sorun yok
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok mu şey istedem blmiom ama bde bel ölçüsünü alablrmiyim:)
tamm cnm ben alayım onu ozamn? boyuda olur heraalde ben 1 60 im da. bde su yeşilinin bedeni uyarsa onuda istiorum ama pazarlık yapmamız lasımölctum cnm 40cm sorun yok![]()
tamm cnm ben alayım onu ozamn? boyuda olur heraalde ben 1 60 im da. bde su yeşilinin bedeni uyarsa onuda istiorum ama pazarlık yapmamız lasım![]()
ayakkabılar kaça cnm
tamm cnm ben alayım onu ozamn? boyuda olur heraalde ben 1 60 im da. bde su yeşilinin bedeni uyarsa onuda istiorum ama pazarlık yapmamız lasım![]()
cnm dun hesabın kapalıydı ne karar verdin
Aynen cnm ya ban yedim sifir urun koydum die. Nese tatlim esimle knstum smdlk sadece 1 tane alablrmisimo yuzden sadece zarayi aliorm cnm su yesilide kismetmde varsa ya bekler ya beklemez bni
( ozelden eft blgilerini verrsen p.tesi yatrcm ins. Bnde adresimi yollarm. He bide kucucuk bi ikram istesemm:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
............................................
Cnm pantolonum gelldi ve cuk oldu:)) cok tesekur ederm cnm indirm yaptn bna sayende şık bir pantolonum oldu butun yaz severek giyicem insallah:)) pantolonum bekledgmden de sifir mis:)) cok tesekkur ederm tekrardan. Bol satslar cnm:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.