Mango,zara pantolonlar,markalı spor ayakkabı,sandalet,tshirt,bikini ne ararsan!

tamm cnm ben alayım onu ozamn? boyuda olur heraalde ben 1 60 im da. bde su yeşilinin bedeni uyarsa onuda istiorum ama pazarlık yapmamız lasım:1::1:

Canim su yesilinin bedeni 29- boyu 32 kot bedenleri gibi ben 36 bedenim baba epey buyuk geliyor sanirim38-40 bedene uyar zara pantolonunda boyu uzun pacalari kisaltman gerekebilir sana ordan ufak ikram yaparim ozekden konusalim

cnm dun hesabın kapalıydı ne karar verdin

Aynen cnm ya ban yedim sifir urun koydum die. Nese tatlim esimle knstum smdlk sadece 1 tane alablrmisim:( o yuzden sadece zarayi aliorm cnm su yesilide kismetmde varsa ya bekler ya beklemez bni:(( ozelden eft blgilerini verrsen p.tesi yatrcm ins. Bnde adresimi yollarm. He bide kucucuk bi ikram istesemm:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen cnm ya ban yedim sifir urun koydum die. Nese tatlim esimle knstum smdlk sadece 1 tane alablrmisim:( o yuzden sadece zarayi aliorm cnm su yesilide kismetmde varsa ya bekler ya beklemez bni:(( ozelden eft blgilerini verrsen p.tesi yatrcm ins. Bnde adresimi yollarm. He bide kucucuk bi ikram istesemm:)

tamam cnm özelden yazıyorum

............................................

Cnm pantolonum gelldi ve cuk oldu:)) cok tesekur ederm cnm indirm yaptn bna sayende şık bir pantolonum oldu butun yaz severek giyicem insallah:)) pantolonum bekledgmden de sifir mis:)) cok tesekkur ederm tekrardan. Bol satslar cnm:))

Cnm pantolonum gelldi ve cuk oldu:)) cok tesekur ederm cnm indirm yaptn bna sayende şık bir pantolonum oldu butun yaz severek giyicem insallah:)) pantolonum bekledgmden de sifir mis:)) cok tesekkur ederm tekrardan. Bol satslar cnm:))

Guzel dileklerin icin cok tesejkur ederim canim guzel gunlerde giy insallah cok guzel di pantolon gercekten de :)

Back