Yaz geldi kullanmadıgım cok az giyilmiş yazlıklarımı satısa sıunuyorum,fiyatlar cok uygun ürünler tertemiz..Bedenler 36-38-40 degismektedir.
nıye oyle oldu anlamadım eklentıye tıklanınca bende gorunuor o sekılde denedınız mı acaba bıdaha yukleyeyım yoksa??
görünüyor
tıklayınca böyle bir yazı çıkıyor
Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız.
Eki Görüntüle 1124786
Eki Görüntüle 1124790
40 beden mango lacivert capri pantolon cok az giydim
Eki Görüntüle 1124791
29-32 beden su yesili renk ispanyol paca bir butikten almıstım bol geliyor diye giyemedim yine
Eki Görüntüle 1124792
40 beden mango cepli salaş pantolon cok az giydim
zara kot - zara beyaz-ve su yeşili pantolonların fiyatlarını öğreneblrmiyim? brde ayakkabılarınızı bekliorm:))
yükle arkadaşım bende bekliyorum
zara kot - zara beyaz-ve su yeşili pantolonların fiyatlarını öğreneblrmiyim? brde ayakkabılarınızı bekliorm:))
zara kot ve zara beyaz pantolon 30 tl (sıfırdırlar ve beyaz olanı gecen yaz 108 tl gibi bir fiyata aldım)
su yesili olan bir butikten almıstım 20tl olur (onu da giymedim)
ayakkabı begendigin olursa konusuruz canım
Cnm zara beyazi bna ayrrmsn. Suan disardaym ewe gecnce detayli bakicm hepsine:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam canım zara beyaz senin iccin ayrılmıstır
cnm pantolon yüksek bel mi acaba?
çok mu şey istedem blmiom ama bde bel ölçüsünü alablrmiyim:)Yok cnm hicbiri yuksek bel degil dusuk bel
bde paça yaptrdıysan boyunuçok mu şey istedem blmiom ama bde bel ölçüsünü alablrmiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?