Mango,zara pantolonlar,markalı spor ayakkabı,sandalet,tshirt,bikini ne ararsan!

kalp22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
81
1
1
İstanbul
Yaz geldi kullanmadıgım cok az giyilmiş yazlıklarımı satısa sıunuyorum,fiyatlar cok uygun ürünler tertemiz..Bedenler 36-38-40 degismektedir.

$Resim 651.jpg
$Resim 652.jpg

40 beden zara dar paca kot pantolon hamilelik sonrası aldım hızlıca kilo verince hic giyemeden elimde kaldı

$Resim 653.jpg
$Resim 654.jpg

40 beden zara beyaz pantolon cok begenerek ve pahalıya aldım yine giyemediklerimden

$Resim 659.jpg
$Resim 660.jpg

36 beden zara siyah dar paca pantolon birkac defa giydim resimde burusuklar ccunku dolapta beklediklerinden katlama hatası olmuslar ürünler utulu teslim edilecektir

$Resim 657.jpg
$Resim 658.jpg

36 beden kahverengi zara dar paca pantolon birkac kez giyilfdi

$Resim 655.jpg
$Resim 656.jpg

40 beden mango lacivert capri pantolon cok az giydim

$Resim 661.jpg

29-32 beden su yesili renk ispanyol paca bir butikten almıstım bol geliyor diye giyemedim yine

$Resim 663.jpg

40 beden mango cepli salaş pantolon cok az giydim

nıye oyle oldu anlamadım eklentıye tıklanınca bende gorunuor o sekılde denedınız mı acaba bıdaha yukleyeyım yoksa??

görünüyor
tıklayınca böyle bir yazı çıkıyor

Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız.

görünüyor
tıklayınca böyle bir yazı çıkıyor

Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız.

anladım cnm tekrar yuklerım o zaman yıne de cıok tesekkurler

zara kot - zara beyaz-ve su yeşili pantolonların fiyatlarını öğreneblrmiyim? brde ayakkabılarınızı bekliorm:))

$Resim 666.jpg
39 numara orjinal US POLO bir iki defa giyildi

$Resim 665.jpg
40 numara lacoste giyildi cok olmasa da giyildi

$Resim 669.jpg
39 numara river island gumus rengi babet hic giyilmedi

$Resim 668.jpg
38 numara ca marka sandalet giyilmedi

$Resim 667.jpg
39 numara hm marka sandalet giyilmedi

zara kot - zara beyaz-ve su yeşili pantolonların fiyatlarını öğreneblrmiyim? brde ayakkabılarınızı bekliorm:))

zara kot ve zara beyaz pantolon 30 tl (sıfırdırlar ve beyaz olanı gecen yaz 108 tl gibi bir fiyata aldım)
su yesili olan bir butikten almıstım 20tl olur (onu da giymedim)

ayakkabı begendigin olursa konusuruz canım

zara kot ve zara beyaz pantolon 30 tl (sıfırdırlar ve beyaz olanı gecen yaz 108 tl gibi bir fiyata aldım)
su yesili olan bir butikten almıstım 20tl olur (onu da giymedim)

ayakkabı begendigin olursa konusuruz canım

Cnm zara beyazi bna ayrrmsn. Suan disardaym ewe gecnce detayli bakicm hepsine:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back