• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mango şişme yelek erkek bayan giyim sıfır nevresim new balance syf 19 ve sonrası

canım benim hatırın için baktım valla aslında takas hiç düşünmüyorum ama bana uygun bişey bulamadım:( sen kararını ver ilgilenen bir arkadaş daha var.
yeleğide çıkarıp hırkayla bende ki dubaiden gelen çantayı takas edebiliriz istersen:26:

canım iç çamaşırları 80 b 30 tl fiyatı inanılmaz şık birşey :)
kahve sandalat 39 numra yeniden farksız 15 tl
krem topuklu 39 numara bir kere giyildi 15 tl ye veriririm canım..

tüh ya çok güzellerdi ama ayak numaram 37 çamaşır için de 70 giyiyorum.

Hayırlı satışlar canım

canım ama ben senden hırkayı ve köpeği düşünüyordum sadece :17: üzerini ekleyebilecek misin?

valla ben bunların fiyatını bilmiyorum ne kadar oluyo şimdi bunlar:( birde olurmu dersin bana 38 olanlar? belden bi ölçü verirmisin?

valla ben bunların fiyatını bilmiyorum ne kadar oluyo şimdi bunlar:( birde olurmu dersin bana 38 olanlar? belden bi ölçü verirmisin?

canım 1. 39 cm
2. 38 cm
3. 40 cm
4. 38 cm
5. 38 cm
6. 37 cm
7. 37 cm

canım 1. 39 cm
2. 38 cm
3. 40 cm
4. 38 cm
5. 38 cm
6. 37 cm
7. 37 cm

canım teşekkür ederim zahmet ettin ay ben metreyi bulamadım delircem:50: benim kız aynuyodu şimdide uyuyor soramadım. neyse olur muhtemelen yarın ölçer bakarım ben peki ne kadar fark oluyo şekerim:)

canım teşekkür ederim zahmet ettin ay ben metreyi bulamadım delircem:50: benim kız aynuyodu şimdide uyuyor soramadım. neyse olur muhtemelen yarın ölçer bakarım ben peki ne kadar fark oluyo şekerim:)

65 yapıyor canım,baktın mı bedenlerine?

Back