mango şişme yelek erkek bayan giyim sıfır nevresim new balance syf 19 ve sonrası

ayakkabı bir kere düğünde giyildi 20 tl 39 numara taraklı ayaklarda 38 ede olur
rüzgarlık yanlış hatırlamıyosam maslak mudodan almıştım 36 beden yeniden farksız 2 yada 3 kere giyildi 15 tl
salopet lcw 16 yaş çok beğenip almıştım s m beden uyumlu 10 lira
tulum m beden collezione marka 3 kere falan giydim eşim nedense takık o tuluma :)) aslında ben bayılıyorum 15 tl

ilk sayfadaki mavi rüzgarlık , çizgili body ve kırmızı elbise satılmıştır...alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun

Canım şu kırmızı zikzak desenli kazak satıldı mı ? Ne kadar ve üstemi halini görebilir miyim

orjinal new balance spor ayakkabı çok az kullanıldı hiçbir sorunu yok 40 numara yazıyor 39 ada uygun. şok fiyata veriyorum kaçırmayın sadece 35 tl :)))

nb satılırmı yaaa:)) 38 olsa iyiydi:))

canım haklısın valla ama napim nike aldım yeni oda rengarenk şimdi kızıma nb alıcam para biriktiriyorum:)bu arada benimayağımda 38 nb lerin kalıpları değişiyo biraz nb de 38 sıkıyo beni o yüzden bunu aldım ama birazcık bi tık büyük bana.yani tam 39 numaraya göre aslında.

canmım ben nb de 38 giyiyorum o yuzden dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…