mango şişme yelek erkek bayan giyim sıfır nevresim new balance syf 19 ve sonrası

zahmet vermiyim ya çok incesiniz takip edeyim de ben eğer satamazsanız yine görüşürüz,
ben de 50 kg aslında ama göbek göğüs olmadığı için üzerime xs oluyor hep,
sizde maşşalah iyi kilo vermişinz tebrik ederim

tamam canım öyle yapalım:) evet oğlum 7 aylıkken ben eski kiloma döndüm şişiyorum ben galiba :) 2 çocuktada öyle oldu herkes imreniyo:))görüşürüz...

tamam canım öyle yapalım:) evet oğlum 7 aylıkken ben eski kiloma döndüm şişiyorum ben galiba :) 2 çocuktada öyle oldu herkes imreniyo:))görüşürüz...

çocuklarınızın gözlerinden öpüyorum görüşürüz bol kazançlar

bunlarda olmadii tunik severim ben yokmuu:) belki cepli olan siyah mango hirka olabilir boyu nasil? cok kullandinmi?

canım bunlar var :)) boyu popoyu kapatıyor. bir kere giydim alırsan görüceksin yepyeni resimlerde garip çıkıyo simsiyah..

hirka ve kazaga bi fiyat aliyim bide koton kazavi ekleyip fiyat alayim cnm ozelden yaz ama ozel bi fiyatt

canım elbiseyi almak isteyene arkadaşa ulaşamıyorum ilk yedek te olan sendin sana sorim dedim almak istersen göndereyim canım yoksa bir yedek daha var:))

Canım sen diger yedek arkadaşa gönder ben boşuna bekletmeyim .Ben bir süre ürün satın almayı düşünmüyorum.Teşekkur ederım düşüncen için bu arada o elbiseyi bu fıyata kacırdıgım için ayrıca üzgünüm

tamam canım olsun başka bir üründe görüşürüz inşallah yine:) hoşçakal...

bordo elbise satıldı mı nolur satılmadı diyin ben almak istiyorum çok beğendim 10tl mi
yeniyim bu sitede adresimi size nasıl gönderebilirim mail filan verseniz olur mu

canım bordo elbise elimde adresini özelden gönderirsen ulaştırırım sana kapıda ödemeli ptt ile hesabım var canım.

canım bordo elbise elimde adresini özelden gönderirsen ulaştırırım sana kapıda ödemeli ptt ile hesabım var canım.

ben yeni olduğum için mesaj atamıyorum yalnız.mail adresiniz varsa oraya göndereyim adresimi..bi de sizde düz siyah etek var mı tek taraftan yırtmaçlı bu ara onlardan almak istiyorum size de bi sorayım

ya çok özür dilerim ama şimdi aklıma geldi ben şu çizgili tişörtü de beğenmiştim bu üçünü bana ne kadara sayarsınız son olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…