anladım canım bende üzüldüm şimdi.bu arada bende s ve xs lum aslında onu hamileyken bir iki kere giydim sonra oda küçük geldi:) 25 kilo alınca ama şimdi yine 50 kiloyum istersen denerim senin için bana olursa sanada olur:)
yanina bisey bulamadimkiiiidaha biseyler.cikarmi dolaptan?
zahmet vermiyim ya çok incesiniz takip edeyim de ben eğer satamazsanız yine görüşürüz,
ben de 50 kg aslında ama göbek göğüs olmadığı için üzerime xs oluyor hep,
sizde maşşalah iyi kilo vermişinz tebrik ederim
tamam canım öyle yapalım:) evet oğlum 7 aylıkken ben eski kiloma döndüm şişiyorum ben galiba :) 2 çocuktada öyle oldu herkes imreniyo:))görüşürüz...
bunlarda olmadiicanım bişeyler daha ekledim bak istersen :)
Eki Görüntüle 968846 Eki Görüntüle 968847 Eki Görüntüle 968848 Eki Görüntüle 968855 Eki Görüntüle 968856 Eki Görüntüle 968858 Eki Görüntüle 968859 Eki Görüntüle 968860 Eki Görüntüle 968862 Eki Görüntüle 968863 Eki Görüntüle 968864
siyah süeter hiç kullanılmadı çok yumuşak bir dokusu var 8 tl
gri uzun hırka 10 tl
etiketli koton marka kazak 20 tl
bershka kahve hırka m beden s ilede uyumlu 10 tl çok iyi durumda
bunlarda olmadiitunik severim ben yokmuu:) belki cepli olan siyah mango hirka olabilir boyu nasil? cok kullandinmi?
çocuklarınızın gözlerinden öpüyorum görüşürüz bol kazançlar
hirka ve kazaga bi fiyat aliyim bide koton kazavi ekleyip fiyat alayim cnm ozelden yaz ama ozel bi fiyatt
hirka ve kazaga bi fiyat aliyim bide koton kazavi ekleyip fiyat alayim cnm ozelden yaz ama ozel bi fiyatt
Ayırtan arkadaş almazsa ona bende talibim yedek talip olarak
canım elbiseyi almak isteyene arkadaşa ulaşamıyorum ilk yedek te olan sendin sana sorim dedim almak istersen göndereyim canım yoksa bir yedek daha var:))
tamam canım olsun başka bir üründe görüşürüz inşallah yine:) hoşçakal...Canım sen diger yedek arkadaşa gönder ben boşuna bekletmeyim .Ben bir süre ürün satın almayı düşünmüyorum.Teşekkur ederım düşüncen için bu arada o elbiseyi bu fıyata kacırdıgım için ayrıca üzgünüm
bordo elbise satıldı mı nolur satılmadı diyin ben almak istiyorum çok beğendim 10tl mi
yeniyim bu sitede adresimi size nasıl gönderebilirim mail filan verseniz olur mu
canım bordo elbise elimde adresini özelden gönderirsen ulaştırırım sana kapıda ödemeli ptt ile hesabım var canım.
ben yeni olduğum için mesaj atamıyorum yalnız.mail adresiniz varsa oraya göndereyim adresimi..bi de sizde düz siyah etek var mı tek taraftan yırtmaçlı bu ara onlardan almak istiyorum size de bi sorayım
ademirkaya1@hotmail.com canım vardı ama satıldı
ya çok özür dilerim ama şimdi aklıma geldi ben şu çizgili tişörtü de beğenmiştim bu üçünü bana ne kadara sayarsınız son olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?