• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mango şişme yelek erkek bayan giyim sıfır nevresim new balance syf 19 ve sonrası

$DSCN6789.jpg $DSCN6790.jpg $DSCN6792.jpg $DSCN6791.jpg $DSCN6794.jpg $DSCN6796.jpg $DSCN6798.jpg $DSCN6799.jpg $DSCN6801.jpg

beta dan 290 tl ye almıştım. %100 deri çok şık bir çizme sayılı kullandım çok spor giyindiğinden pek sıra gelmedi. toğuğundan ufak bir sıyırılma var.yaptırılır ufak bişey fotusunu koydum zaten.100 tl kargo benden göndericem arkadaşlar.kahverengi 38 numaradır.

hirkalarim cook guzeller hele koton hirka ff hirka muhtesemmm tas gibi resmen yeni;) tunik kucuk geldi Ama oda nazar boncugu olsun:) ilginiz alakaniz elden alma imkani tanidiginiz icin coookk tesekkur ederim:)

iyi günlerde güle güle kullan canım çok sevindim beğendiğine :)) tekrar görüşmek üzere...

cnmm msj sürem var yazamadım :1: buraya yazayımm okdır. bu arada iç çamaşrlara bayıldımm bende keşke olsaydı hemen almıştm ama bana dar gelir bol satışlar bebekim ablama bakalım olursa begenirse dönerim sana

canım 38 beden yazıyor fakat 36 ilede uyumlu ben 36 yım normalde.bana tam oluyor.10 tl fiyatı.

esneyebilen bir kumaş zaten sıkıntı olmaz merak etme almak istersen özelden msj at canım yarın kargoya gidicem zaten sanada gönderirim.ptt kargo ile kapıda ödemeli gönderirim istersen.

tamam canım göster mutlaka dehşet bişey valla:)) öpüyorum çok...etek istiyorum bende:)))

Ltb erkek kot pantalon ve damat erkek boğazlı kazak satılmıştır...

erkek deri mont, x sıde erkek kapri, x-sıde erkek kot, erkek adidas ayakkabı,erkek haki kazak, erkek levis kot erkek ncs kot satılmıştır.

ben kesin alcam banane banane :9:
yalnız geçen bakınca bişi dikkatimi çekti sanırım zincirlerden biri açılmış
ben uğraşsam onu diğer bi halkaya geçirebilir miyim acaba :26:
olmasa da bi yolunu bulucam gerçi :1:

ben kesin alcam banane banane :9:
yalnız geçen bakınca bişi dikkatimi çekti sanırım zincirlerden biri açılmış
ben uğraşsam onu diğer bi halkaya geçirebilir miyim acaba :26:
olmasa da bi yolunu bulucam gerçi :1:
evet evet çok basit bişey o eminim kendin kolaylıkla yaparsın ben inan vakit bulamıyorum yoksa hallederdim:)

Back