mango şişme yelek erkek bayan giyim sıfır nevresim new balance syf 19 ve sonrası

canım ben geldim yarın göndereyim mi elbiseyi?

bordo elbise satıldı mı nolur satılmadı diyin ben almak istiyorum çok beğendim 10tl mi
yeniyim bu sitede adresimi size nasıl gönderebilirim mail filan verseniz olur mu

bordo elbise satıldı mı nolur satılmadı diyin ben almak istiyorum çok beğendim 10tl mi
yeniyim bu sitede adresimi size nasıl gönderebilirim mail filan verseniz olur mu

evet canım satılmadı 15 tatilden sonra alırım dedi bir arkadaş p.tesiye kadar bekleyelim olmazsa senindir:))

c&a marka yeniden farksız kahverengi sandalet 2 kez giyildi 39 numara 15 tl
topuklu ayakkabı 15 tl 38 numara.

çok az kullandım kazaklarla pek aram olmadığından satışta ve sadece 5tl. her bedene uyar.

kahve hırka 2 ay kadar önce addax tan aldım sadece evde bir iki kere üşüdüğümde giydim dışarıda hiç giyilmedi yeniden farksız 20 tl
erkek deniz şortu hiç kullanılmadı mudo marka XL 15 tl
gece elbisesi 36 38 beden uyumlu 15 tl

ncnm merhaba nasilsin? kazak tunik olarak kullanilirmi? cok kasindiriyomu? ben o kadarcsey alirken neden koymadinki bunu yaaa:) simdi nasil alicam kii kargo kazaktan pahali olacakbu arada koton hirkamin ayynisi 40 lira su anda:) aldigimdan beri neredeyse 10 kere giymisimdir eskidi bile valla:) tekrar tesekkur ederim :)

Slmlar gri sweet satildimi takas dusunutomusunuz

iyiyim canım sen nasılsın? canım benim çok sevindim beğendiğine:) of haklısın bu kazağı unuttum valla.evet tunik olarak kullanılır canım.bi bak bakalım istersen ekle bişey daha yanına.

iyiyim canım sen nasılsın? canım benim çok sevindim beğendiğine:) of haklısın bu kazağı unuttum valla.evet tunik olarak kullanılır canım.bi bak bakalım istersen ekle bişey daha yanına.

cnm cok tuylumu peki ben biraz huyluyumda:)

siyah süeter hiç kullanılmadı çok yumuşak bir dokusu var 8 tl
gri uzun hırka 10 tl
etiketli koton marka kazak 20 tl
bershka kahve hırka m beden s ilede uyumlu 10 tl çok iyi durumda

siyah cepli hırka mango marka her bedene uyar 15 tl

m mi tüh ya ben s hatta xs giyiyoyrum ya çok da hoşuma gitmişti
anladım canım bende üzüldüm şimdi.bu arada bende s ve xs lum aslında onu hamileyken bir iki kere giydim sonra oda küçük geldi:) 25 kilo alınca ama şimdi yine 50 kiloyum istersen denerim senin için bana olursa sanada olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…