ilk resimdeki mavi gecelik sanırım bir de pebe alt üst takım vebu sayfadaki mor gecelik bden ve fiyatları nedirNar çiçeği renkli sifon detaylı bluz alti lastiklisir dokumlu durur m l bedeme uygundur 5 tl. Pembe payet detayli onu düğmeli bluz sarardan aldim onshe marka m l bedene olur 15 tl canim
Şifon olan takım içine giyilebilir birşey mi? Bir de ikisinin kullanım durumunu sorsam?Nar çiçeği renkli sifon detaylı bluz alti lastiklisir dokumlu durur m l bedeme uygundur 5 tl. Pembe payet detayli onu düğmeli bluz sarardan aldim onshe marka m l bedene olur 15 tl canim
tabi tabi giyilebilir. 1 kere giydim sadece sıfırdan farksızdır. bluzu giydim ama herhangi sıkıntısı yoktur. çok çok uyguna veriyorum zaten aldığım fiyata göre.Şifon olan takım içine giyilebilir birşey mi? Bir de ikisinin kullanım durumunu sorsam?
Şifonu almak isterim ama diğeri bana da biraz fazla kullanılmış gibi geldi, karar veremedim. İkisi son ne olur?tabi tabi giyilebilir. 1 kere giydim sadece sıfırdan farksızdır. bluzu giydim ama herhangi sıkıntısı yoktur. çok çok uyguna veriyorum zaten aldığım fiyata göre.
ikisini 15 yapayım o zamanŞifonu almak isterim ama diğeri bana da biraz fazla kullanılmış gibi geldi, karar veremedim. İkisi son ne olur?
Tmm alayım ben o zaman. Şehir neresiydi?ikisini 15 yapayım o zaman