Manganın eurovision sarkısı..sizce nasıl

• Konu Sahibi Konu Sahibi zhr79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beğenmedim şarkıyı :S

inşallah düzenleme falan yaparlar da hareket katarlar şarkıya

manga yı severim ama Hayko katılsaydı eminim tozu dumana katacaktı

neyse hayırlısı olsun inşallah düzeltirler şu şarkıyı

mangayı severim ama şarkı olmamış ya:1no2:
üzüldüm:çok üzgünüm:
ilk 5 e girersek ne mutlu bize

hayko katılsaydı sonuncu bile olabilcegimizi dusunmuyorum cıglık atarak bititridi sarkıyı:) mangayala kıyaslanamas bile manga olmasaydı tarkan olabilirdi bence

mangayi hiç dinlemedim daha önce
eurovision sarkisinida begenmedim ben
umarim kazaniriz..

hayko katılsaydı sonuncu bile olabilcegimizi dusunmuyorum cıglık atarak bititridi sarkıyı:) mangayala kıyaslanamas bile manga olmasaydı tarkan olabilirdi bence

yok valla süper olurdu Hayko katılsaydı kesin birinciydik. manganın da katılmasına sevinmiştim ama bu şarkıyı dinleyince sevinemedim

düzeltsinler şu şarkıyı klava:

yok valla süper olurdu Hayko katılsaydı kesin birinciydik. manganın da katılmasına sevinmiştim ama bu şarkıyı dinleyince sevinemedim

düzeltsinler şu şarkıyı klava:

Canım düzeltsinler derken yani hareketli mi olsun..Fazla değişiklik yapamazlar heralde şarkı üzerinde..bilmiyorumkismile

yani manganın tarzı belli daha hareketli nasıl yapıcaklarki ben begendim bununla gitsinler umarım iyi bir derece alırlar
hayko marilyn manson taklidi gibi ama onun yaptıgı muzik bagırmakdan ibaret marilyn manson harika..hayko secilseydi tepki alırdı trt kimse tanımıyorki adamı dogru duzgun herkesin zevkidir neticede ama hayko cepkin ona buna cok konustugu icin sevmiyorum ben

Canım düzeltsinler derken yani hareketli mi olsun..Fazla değişiklik yapamazlar heralde şarkı üzerinde..bilmiyorumkismile

evet şöyle hareketlensinler az bağırsınlar çağırsınlar azcık Hayko gibi demi moon

ay valla bilmiyorum ne yaparlarsa yapsınlar ama hareketlendirsinler biraz yav

evet şöyle hareketlensinler az bağırsınlar çağırsınlar azcık Hayko gibi demi moon

ay valla bilmiyorum ne yaparlarsa yapsınlar ama hareketlendirsinler biraz yav

Anladım canım..Sana ağır geldi galiba..

Ben de şöyle rock bekliyodum onlardan..Hatta eşime demiştim..Rockla deniycez heralde şansımızı diye..Yanıldım..bilmiyorumkismile

ben de bir manga sever olarak malesef bu şarkıyı çok sıradan gördüm hadise kat kat iyiydi
inş. yine de başarıılı okurlar

hhhhhm mangayı çok severim ama bu şarkıyı pek tutmadım ya adamların daha sağlam şarkıları var bu sarkıda sansımız çok düşük

evet cnm yeni albümü süper bende o kalitede bir şarkı beklerdim yazık

mangayı severim dinlerimde
ama bu şarkı nıçç
olmamış
hiç dikkat çekici değil
çok sıradan

hiç sevmedim bu senede birincilik hayal gibi lmaz:

begenmedim kulaga hiç hoş gelmiyo manga aslında sevdiğim bir grup ama bu şarkıyı tutmadım ben değiştirseler keşke

bence şarkı güzel. ben beğendim. sözlerin anlamına da baktım genel olarak güzel. hoş mesajlar var. başarılar dilerim. sonuçta başarılı-tecrübeli bir grup; mutlaka tüm kriterleri gözden geçirerek yapmışlardır. inşallah kazanırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…