Manganın eurovision sarkısı..sizce nasıl

• Konu Sahibi Konu Sahibi zhr79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
umarım kazanırlar zaten cok seviyorum mangayı dum tek tekden bin kat gusel opuyorumnanaktan

bende mangayı seviyorum ama pek ahım şahım bir şarkı olmamış bence ama güzel yinede dümdümtek çok abartılmıştı buda öyle olup tükenmez inşallah yarışmadan önce

dum tek teki hadise soyleyemedi bile yarısmada dogru duzgun
benim hosuma gitti sarkı ya ilk 5 garanti

cüceeeel sağol moon dünyadan bi haberdim sayende dinledim zemuszemus umarım başarılı olurlar..

Mangayı çok seviyorum ben ama çok güzel bulmadım şarkıyı. bilmiyorumkismile
yani albümlerindeki şarkılar çok çok çok daha güzel..ben daha akılda kalıcak bi şarkı beklerdim Manga hayranı olarak...

ayy klibi falan ne zaman çekilcek acaba
ben şimdiden heyecan yaptım alkisalkisalkis

mangayı severim ama şarkı biraz sıradan gibi umarım kazanırız.pek beğenmedim yani.

bir daha dinliyeyim belki kaçırdığım bir şey vardır

ilk dinleyişte saran bi şarkı değil belki ama zamanla sevilir.... yerimseniben

bana da çok kötü gelmedi açıkçası acaba şarkının son hali midir
hani geçen sene hadise biraz müziğini falan değiştirmişti ya sonradan..

ben pek beyenmedim fazla hareketli degil

bilemiyorum son hali heralde degisiklik olursa belki sonra yaparlar yine ya bu cocukların tarzı belli hem zaten mtv muzik odullerindede avrupanın en iyi sanatcı olarak odul aldılar umarım bundada kazanan olur

Eurovision şarkısı deyince akılda kalan,nakaratı kolayca söylenecek,hareketli,insanın içini kıpır kıpır edecek bi şarkı geliyo benim aklıma..
hele manga olunca..Bir kadın çizeceksin,dünyanın sonuna doğmuşum vb şarkıları ritmleri inanılmaz güzel..:dance:
Keşke onlara benzeseydi dedim ilk dinleyince..inşallah derece alırız yinede Manga'ya tam destek.. turkbayragi

gecen sene secilen fairytale sarkısını favori goruyormuydunuz ben kazanmasına ihtimal vermiyordum ne olcagı belli olmuyor ya sans isi hayırlısı olsun:)

gecen sene secilen fairytale sarkısını favori goruyormuydunuz ben kazanmasına ihtimal vermiyordum ne olcagı belli olmuyor ya sans isi hayırlısı olsun:)

Kesinlikle nefret etmiştim o şarkıdan,o nasıl bi iticiliktir elinde keman :mymeka:
İnşallah kazanırız inşallah.. :Saruboceq:
Komşular birbirine oy vermeden vazgeçse keşke..

eurovision.tv sitesinden baktım gelen yorumlar genelde iyi bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…