Ayy ne güzel ya levaiz eline sağlık ❤
:) Teşekkür ederim kızlar işinize yararsa çok mutlu olurumCok guzel ayrintili olmus bu burdan takip edeyim ben de eline saglik canim
Yaaaa ne güzel play Store'da mı var bu uygulama adı da yazdığınız mı acabaHayırlı olsun
Ben Müslimwalkın ücretsiz programlarını indirmiştim. Çıktı alıp onunla ilerlerim inşaAllah.
Zaten günlük uyguladığım programlarım var.
İnşallah yetişebildigim kadarıyla elimden geleni yaparım
Uygulaması yok. Satış yapıyorlar birde böyle alamayanlar için ücretsiz paylaşıyorlar indirip çıktı alınabiliyorYaaaa ne güzel play Store'da mı var bu uygulama adı da yazdığınız mı acaba
Müslimwalkın defterlerine ve ajandalarına aşığım yaUygulaması yok. Satış yapıyorlar birde böyle alamayanlar için ücretsiz paylaşıyorlar indirip çıktı alınabiliyor
Hayırlı olsun
Ben Müslimwalkın ücretsiz programlarını indirmiştim. Çıktı alıp onunla ilerlerim inşaAllah.
Zaten günlük uyguladığım programlarım var.
Teşekkür ederim bakıyorum hemen bendeUygulaması yok. Satış yapıyorlar birde böyle alamayanlar için ücretsiz paylaşıyorlar indirip çıktı alınabiliyor
Ever çok güzeller. Hepsini almak istiyorumMüslimwalkın defterlerine ve ajandalarına aşığım ya
Rica ederim, ücretsiz paylaşanlara dua edelim yeterTeşekkür ederim bakıyorum hemen bende
Allah razı olsun geçen sene de unutmadın biziGeçen sene bizim topikte etiket yapıyodum ya bu sefer daha düzenli olsun dedim
Rabbim sizlere hayırlı uzun ömürler versin inşallah sağolunRica ederim, ücretsiz paylaşanlara dua edelim yeter
Fikirzede var birde böyle plan defteri olan.
Benim durumları biliyorsun. Her gün yapamam belki ama elimden geldiğince bi şeyler yapmaya çalışırım
canim allah razı olsun helal et aldim bunuÇok güzel düşünmüşsün canım
Ben de geçen gün anneme ayrıntılı yazmıştım şöyle, her yıl hazırlarım:)Eki Görüntüle 2998037
Bunu bende indirdim helal et inşallahÇok güzel düşünmüşsün canım
Ben de geçen gün anneme ayrıntılı yazmıştım şöyle, her yıl hazırlarım:)Eki Görüntüle 2998037
canim allah razı olsun helal et aldim bunu
Helal olsun kızlarBunu bende indirdim helal et inşallah
Alevimmm evlat gibi evlattttÇok güzel düşünmüşsün canım