- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Etiket için sağol canım,çok güzel düşünmüşsün
Cok guzel olmus burasi tesekkur ederiz. Elimden geldigince katilicam insallah.ozellikle tespihlere
Cok guzel ayrintili olmus bu burdan takip edeyim ben de eline saglik canimÇok güzel düşünmüşsün canım
Ben de geçen gün anneme ayrıntılı yazmıştım şöyle, her yıl hazırlarım:)Eki Görüntüle 2998037
Ayy ne güzel ya levaiz eline sağlık ❤Çok güzel düşünmüşsün canım
Ben de geçen gün anneme ayrıntılı yazmıştım şöyle, her yıl hazırlarım:)Eki Görüntüle 2998037
Bal mısın sen ? Allah razı olsun canım ne güzel düşünmüşsün
Hayırlı olsun zamanım oldukça katılırım Allahın izniyle
Bal mısın sen ? Allah razı olsun canım ne güzel düşünmüşsün
Bonus nasıl ilerleme yapacaksın benide etiketlermisin takip etmek için canım ellerine sağlık böyle bir topik açtığın için Allah senden razı olsun
Kızlar Çarşamba Perşembe cuma 3 gün oruç tutulacak değil mi ? Yoksa ben mi yanlış biliyorum
Allah razı olsun inşallahİlk geceden başlarız inşallah çoğumuz oruç tutucaz zaten ertesi gün kandil dolu dolu geçiririz inşallah hepimize vesile olur.
Recebin ilk gecesi üstüne kitap yazılcak kadar önemli bir gece onu boş geçirmeyiz
Bana geçen sene hiç bir zaman oruç tutma nasip olmadı ramazan dışında inşallah bu sene nasip olurEvet öyle
Merhaba Kadınlar Kulübünün güzel hanımları
Bir üç aylar daha geldi şükür kavuşturana
Bu mübarek günleri geceleri en güzel şekilde geçirmek nasip olur inşallah
Bu başlığı üç aylara özel yaptığımız şeyleri paylaşmak günlük tutmak için açtım hepinizi beklerim
Üç aylar içinde yapılabilecek en kolay ibadet tesbihat.
Herkes dilediği şekilde çekip yazabilir.
Ben buraya sayı koyacağım onuda çekebilirsiniz.
Her gün yasin okumak,
Her gün ihlas okumak,
Üç aylar hatimi,
Üç aylar tesbihi
Oruçlarımız
Kandil etkinlikleri vs. gibi aklınıza üç aylarla ilgili ne gelirse paylaşalım inşallah.
Her gün 1100 tevhide ek ilk orta ve son on gün bu zikirleri çekicez ❤