100 defa hasbullahü ve nimel vekil.Wilma11 sen hangi zikirleri çekiyordun canim?
Bende bu gün başladım 1.000 Estağfurullah sabah cektimestagfurullahi 1000 cekicemi 21 gün boyunca bunu yapmak istiyorum..
Bende bu gün başladım 1.000 Estağfurullah sabah cektim
birlikte okudukça yazarız buraya inşaAllah
Süre tutmadım bonusum bu sabah çektim yarın süre tutarım.Oyy penyezim kalpler bir ben gün tutmadım da başladım bugün de süre tuttum sana atmak için unuttum.
15 dk da 1000 çekiyorum sen ne kadar da çekiyosun baksana diycektim
Dün bu mesajını okudum ama yoğunluktan başlayamadım. Bu sabah namazda etiket yapınca sen, hatırladım hemen okudumGündüz akşam üzeri fırsat buldukça tesbih çektim yazamadım.
1000 estağfurullah çekmeye çalışıyorum özellikle
Neden 21 günestagfurullahi 1000 cekicemi 21 gün boyunca bunu yapmak istiyorum..
Allah hayırlı bir sonuçla atanmanızı nasip etsin inşallah
İstediğiniz zaman katılıp yazabilirsini
Allah razı olsun teşekkür ederimmAllah hayırlı bir sonuçla atanmanızı nasip etsin inşallah
İstediğiniz zaman katılıp yazabilirsiniz
Neden 21 gün
Bonusumm 17 dk okudum Estağfirullah El Azim diye başladım, sonra aralarda dedim. Çoğunluk Estağfirullah diye okudumOyy penyezim kalpler bir ben gün tutmadım da başladım bugün de süre tuttum sana atmak için unuttum.
15 dk da 1000 çekiyorum sen ne kadar da çekiyosun baksana diycektim
Aynen 100 lerde bazen ben de diyorumBonusumm 17 dk okudum Estağfirullah El Azim diye başladım, sonra aralarda dedim. Çoğunluk Estağfirullah diye okudum
Bunu öğrendiğim iyi oldu21 gün tek sayılar içinde güzel bir sayı ve alışkanlık oluşması için de çok güzel bir süreymiş.
İlaç kullansak bile antidepresan gibi anca etki ediyor 3 haftada.
BU 21 günle ilgili Barış Özcanın da bir videosu vardı.
Bunu öğrendiğim iyi oldu
Bişey sormak istiyorum bismillahilezi la yedurru anlami faydasi nedir bilmek istedim:)Hayırlı cumalar
sabah namazdan sonra okudum
1.000 Estağfirullah /12 Eylül Perşembe başladım 2.gün
100 Subhânallâhi Ve Bihamdihi Subhânallâhil azim
3 kez "Bismillâhillezi la yedurru" duası
129 Ya Latif
66 Ya Vekil
131 Ya Selam
100 La İlahe İllallah Muhammedürresulullah
1.000 Ya Şafi (papatyamm ablanın tanıdığı için)
100 La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin
100 Salavat
100 Elhamdülillâhi alâ külli hal
170 Ya Kuddüs
100 Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl
100 La hâvle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim
Sayısız Lâ Galibe İllallâh
RABBİM kabul eylesin aminnnn
Her türlü görünür, görünmez, kaza, bela, afet, deprem,... korunma duasıBişey sormak istiyorum bismillahilezi la yedurru anlami faydasi nedir bilmek istedim:)
Bişey sormak istiyorum bismillahilezi la yedurru anlami faydasi nedir bilmek istedim:)