Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mandilin çok güzeller eline sağlık... bir ara kardeşimde yapıyordu. bende mi başlasam ne sıkıntı atmak için birebir:)) ama takamıom ki ben imitasyona sonradan ortaya çıkan alerjim var:S satarım olmadı:))
bende bi sene ismeğin kursuna gitmiştim ama o zamandan beri pek elim değmedi :)) hakkat yorucu bi iş yaa gözler bitap düşüyo :) ama zevkli, hele hediye vermesi daha zevkli, ben fazla incik boncuk takamadığım için
ya bunları gerçekten senmi yaptın eger öle ise süper ya mütiş bi emek bunları satıyonmu inan süperler herbiri birbirinden güzel egitiminimi aldın yoksa kendiliginden mi yaptın valla agzım açık seyretim emegine salık arkadaşım süpersin ya süper
julyanevet canım ben yapıyorum eğitimini almadım boncuklara merakımdan sadece :) aslında öyle göründüklerine bakma eminim sende yapabilirsin. çok teşekkür ederim..