mandilinin boncukları

süperrr ellerine sağlık canım:)

bende bi ara burda sattım takılarımı yeniden başlamak istiorum ama ev taşımaktan fırsatım olamadı :KK43:

mandilin çok güzeller eline sağlık...
bir ara kardeşimde yapıyordu.
bende mi başlasam ne sıkıntı atmak için birebir:))
ama takamıom ki ben imitasyona sonradan ortaya çıkan alerjim var:S
satarım olmadı:))

Çok güzeller elinize sağlık :) benimde ilgimi çekiyor takı tasarımı ama henüz başlamadım kursuna gitmek istiyorum.

vaay süperler ellerine sağlık mandilinn :))

bende bi sene ismeğin kursuna gitmiştim ama o zamandan beri pek elim değmedi :)) hakkat yorucu bi iş yaa gözler bitap düşüyo :) ama zevkli, hele hediye vermesi daha zevkli, ben fazla incik boncuk takamadığım için :p

yaw ne becerikli hatunlar var maşallah canım.ellerine sağlıkkaydirigubbakcemile5

ya bunları gerçekten senmi yaptın eger öle ise süper ya mütiş bi emek bunları satıyonmu inan süperler herbiri birbirinden güzel egitiminimi aldın yoksa kendiliginden mi yaptın valla agzım açık seyretim emegine salık arkadaşım süpersin ya süper

a.s. teşekküreler hepinize.

julyanevet canım ben yapıyorum eğitimini almadım boncuklara merakımdan sadece :)
aslında öyle göründüklerine bakma eminim sende yapabilirsin. çok teşekkür ederim..

takı yapmak isteyenlere çok güzel örnekler sunmuşsun tebrik ederim hepsi çok güzel.

X