mandala..

fzebru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
695
23
34
Yaklaşık bir iki ay oldu başlayalı. Hamilelik doğum bebek derken çok ilerletmedim ama üzerinde oldukça yoğunlaşmak istiyorum. Bi kaç örneğim, bakalım beğenecek misiniz? :KK42::KK42::KK42: $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

çok güzel =) bende yapiyim demiştim, 1 kez denedim biraz bozuk olunca bıraktım. sabır yok sanırım =)gerçi keçeli kalemle yaptım kalındı uçları. siz hangi kalemle yaptınız?

Göbeği sarı renk olan keçeli kalem, diğerleri oğlumun kuru boyaları :))) oğluma da çocuk mandalaları çıkarmıştım birlikte takılıyoduk. Ben bundan sonrakileri fırça be guaj boyayla özgün çalışmak istiyorum. Bakalım yaptıkça paylaşırım. Beğenmene sevindim :)

Güzel gözüküyorlar.
Kendime bir uğraş edinmem lazım. Böyle bir şey mi denesem acaba?

Önce internetten çıktı al, sakin sakin acele etmeden :) sonra kendi tasarımlarını yaparsın.

Çocuk vs yoksa hemen başla. Ben zor ilerliyorum :)

bunlar neyin üzerine yapılıyor nette baktım göremedim

ben normal defter kağıdına yapmıştım.
bi adam var linkini verirdim ama reklama girer şimdi ceza yemiyim=) o adam kendi evinin duvarına yapmıştı, Türk. sonrasında sürekli olarak insanların evlerinde dekorasyon amaçlı yaptı.
kartonada olur.

bu yöntemi çocuklarınız için de hazırlayın, ben öğretmenim ve bu yöntemin beyin gelişimini, hayal dünyalarını geliştirdiğini duymuştum. öğrencilerime ses öğretiminde de kullanıyorum. hem zevkli hem yararlı En Büyük TÜRKİYE

X