Manco Arkadan, Kzna Dualarnz bekliyorum.

canım inşallah,sorunsuz ameliyatı gercekleşir.allahım yanında olsun.açill şifalar.
küçüçük canıyla,eyy allahım nelerle karşılaşmış.rabbim en kısa zamanda sağlığına kavuşturur inşallah...:Saruboceq: :Saruboceq:
çook gecmiş olsun manco arkadaşımızın kızına.

dualarımız manconun kızıyla
rabbim hayırlısıyla ameliyatına girip sağlığına kavuşmuş olarak çıkmayı nasip etsin
mancoyada güç kuvvet versin heranı zor geçiyordur evlat olunca akan su duruyor rabbim evladını mancoya bağışlasın acil şifa versin:Saruboceq:

canım eminim ameliyatı başarıyla geçecek, turp gibi annesinin yanaklarından öpecek...
çocukları melekler korur...
annesinin de kalbi ferah olsun, selamlarımızı ilet, dualarımız kızı için...

inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur :Saruboceq: :Saruboceq:
biz de burdan güzel haberlerini alırız...

a.s.

Rabbimiz acil sifa versin, ameliyat bende biliyorum ki Allah"in izniyle cok guzel gececek, ve kizi annesine uyandiginda opucukler kondurcak pamuk yanaklarina, annem ben iyilestim diyerek
dualarimiz kucuk bacimiz icin !!!

Allah acil şifalar versinn..
İnşallah sağlıgına kavusur..
Çok geçmiş olsun..

allahım acil şifalar verir inşallah
tez zamanda bunuda atlatırlar

canım benim gerçekten çok üzüldüm.. allah yar ve yardımcısıdır.. iyi huylu olması çok ama çok büyük şans.. burdan yola çıkarsak herşeyin zincirleme olumlu geçeceğine inanmak en doğrusu..

Allah şifasını versin.:Saruboceq:.inşallah ameliyatı başarılı geçerde en kısa zamanda sağlığına kavuşur a.s.

Allah acil şifalar versin ...............
Çok kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğimle ............
Dualarımız onunla................

arkadaşlar biraz önce mancoyla konuştum.
çok şükür Allahıma ameliyat başarılı geçmiş.yeni taburcu olmuşlar. kızı çok iyiymiş. çok sevindim. bütün dualarıyla arkadaşımın bir tanesine,meleğine,Rabbbimden sağlık dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. mancoda teşekkürlerini iletmemi söyledi size.
.,Allahım sizinde bütün dualarınızı kabul etsin inşallah...

Amin Okyciğim,amin.İnan çok dua ettim,gencecik bir fidan,oh çok sevindim valla.
Yüce Rabbim onu annesine bağışlamış,konuşursan sevgilerimi ilet lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…