Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Allah büyüktür..
Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar formül mamayı tatlandırmak için içine 1 tatlı kaşığı muzlu pirinç unu koysam bebeğimi rahatsız edermi pirinç ununun pişmesi mi gerekiyo yoksa direk formül mamaya karıştırsam olurmu bebeğim iştahsızda ne yapsam bilemiyorummmmm
kaç aylık bebeğin ?
pirinç unu pişirilmesi gerekir
benim bebeğimde çok iştahsız 10aylık uzun zamandan beri diş çıkarmaya devam ediyor
ne yapsam yediremiyorum
Allah büyüktür..
Kayıtlı Üye
kaç aylık bebeğin ?
pirinç unu pişirilmesi gerekir
benim bebeğimde çok iştahsız 10aylık uzun zamandan beri diş çıkarmaya devam ediyor
ne yapsam yediremiyorum
4,5 aylık canım ve çok iştahsız zoraki mama yediriyorum:1no2:
çok zor bi durum insan kendini harab ediyor neden diye
bende aynı şeyleri yaşadım emmedi ayrıca
sanırım seninkide öyle
herşeyi denedim yılmadım defalarca
ama yemedikten sonra hiçbir şey almıyor aç kalsalar da
Allah büyüktür..
Kayıtlı Üye
çok zor bi durum insan kendini harab ediyor neden diye
bende aynı şeyleri yaşadım emmedi ayrıca
sanırım seninkide öyle
herşeyi denedim yılmadım defalarca
ama yemedikten sonra hiçbir şey almıyor aç kalsalar da
3,5 ay emdi canım evet gerçektende öyle o aç kaldıkça bende yemek istemiyorum çok moralim bozuluyor
"Yaz gelsin tatile çıkalım"
Kayıtlı Üye
pışırmen gerekır..ama formul mamalar yeterınce tatlı..ekstra bırsey koyma..bebegın kılosu normalse çok dert etme..
evet bize de dr muz dedi hiç üzülme yemiyor diye
kilosu yerinde sağlıklı dedi
Allah yardımcın olsun ama yinede insanın elinde değil bütün günü kötü geçiyor insanın
Kayıtlı Üye
evet bize de dr muz dedi hiç üzülme yemiyor diye
kilosu yerinde sağlıklı dedi
Allah yardımcın olsun ama yinede insanın elinde değil bütün günü kötü geçiyor insanın
haklısın ama ben hala kosturuyorum..keşke bende kafaya yemegını kılosunu takmayabılsem...herseyı normal ama " eti yesın,süt içsin,peynır,fındık fıstık ""derken çocuk bıktı benden...
evet aynen çocuğu ben yedirince bakmıyor bile ağzını kitliyor. anlıyor zorla yediricem sevdiği şey olsa bile almıyor. bu davranışım kızıma da yansıyor
yeri geliyor amann sevdiğini yesin artık napayım diyorum ama yine de içim sızlıyor sağlıklı beslenemiyor diye
Kayıtlı Üye
evet aynen çocuğu ben yedirince bakmıyor bile ağzını kitliyor. anlıyor zorla yediricem sevdiği şey olsa bile almıyor. bu davranışım kızıma da yansıyor
yeri geliyor amann sevdiğini yesin artık napayım diyorum ama yine de içim sızlıyor sağlıklı beslenemiyor diye
işte tek derdımız bu saglıklı beslensın..amannn meyve yedırmeyı unuttum dıye kosturuyorum bazen..kafayı yıycem ...
ama çok yanlış bılıyorum..kendımızı yıpratmaktan bbaşka bır ıse yaramıyor...
annem ablamda çok sınırlşenırmıs..ablam yemezmıs..zayıf bır kızmıs..ama doktora goturdugunde doktor"saglıklı..koşturma arkasından..o senden yemek ıstesın sen verme yamek demıs.."hatta sen boyle yesın dıye ugrasıyorsun buyuyunce rejım yapacak kızın bak gör ""demiş.
hakkatten ablam su an kılolu ve rejım yapmaya çalısıyor..
annelik işte böyle bişey :teselli:
hep iyi olsunlar aman hasta olmasınlar sağlıklı olsunlar
başkalarının çocukları ne güzel yiyor diye diye kafayı yiyecez sanırım
bende okadar çok çabalıyorumki yesin diye ne çorbalar ne meyve püreleri ama hiç yediremiyorum kaşıkla alışmadı bir türlü aptamili ver yeter diyor aptamili içiyor ama yaptıklarımın hiçbirini yemiyor.bunun için anlayamıyorum nei seviyor neyi sevmiyor...çok üzücü çok çanım sıkılıyor yemeyince geriliyorumm oda geriliyo