Arkadaşlar merhaba benim oğlum 13 aylık benim sorunum mama yani şöyle benim oğlum Allah'ıma çok şükür yemek seçmez ek gıdaya başladığım günden beri herşeyi yer ben 11 aylıkken herşeyden de zaten seçim yapmadan yedirdim şuan tamamen bizle birlikte yiyor falan yani yemek yemesinden yana hiçbir sorunum yok ama şöyle akşam 9 da uyuyor oğlum sabah 6 da kalkıyor gece uyanmadigi sürece mama vermiyorum eğer uyanırsa da 120 CC kadar veriyorum şimdi şöyle ben sabah 6 da kalktığında ve gece 9 da yatarken mama veriyorum yani gün içinde
06:30 mama
10:00 kahvaltı
14:00 çorba
16:00 meyve
18:00 yemek yoğurt
21:00 mama
Ve yatış bizim günümüz bu ben sabah kalktığında ve gece yatarken mama vermek istemiyorum artık bırakmak istiyorum mamayı ama sabahın 6 sında ona ne verebilirim veya akşam 9 da yataken onu tok tutacak ne verebilirim yani o öğünleri ne ile değiştirebilirim de mamayı hayatımdan çıkartırım süt market sütu denedim hiç sevmedi yani ben sabah 6 da ona süt versem içmez içine bişey katsam biberonla versem bilmiyorum icermi ama aklım çok karışık yardımcı olursaniz çok sevinirim
06:30 mama
10:00 kahvaltı
14:00 çorba
16:00 meyve
18:00 yemek yoğurt
21:00 mama
Ve yatış bizim günümüz bu ben sabah kalktığında ve gece yatarken mama vermek istemiyorum artık bırakmak istiyorum mamayı ama sabahın 6 sında ona ne verebilirim veya akşam 9 da yataken onu tok tutacak ne verebilirim yani o öğünleri ne ile değiştirebilirim de mamayı hayatımdan çıkartırım süt market sütu denedim hiç sevmedi yani ben sabah 6 da ona süt versem içmez içine bişey katsam biberonla versem bilmiyorum icermi ama aklım çok karışık yardımcı olursaniz çok sevinirim