selam kızlar öncelikle siizn yaşadıklarınızın hepsini ben yaşadım oğlum 3 ay 10 günlükken işe başlamak zorunda kadım zaten doğduğundan beri günde 2 kere mamaveriyorduk sabah ve akşam..buna rağmen memeyi bırakmamıştı..işe başladım haliyel sütümü sağıyordum 220 ml falan çıkıyodu annem de mamayla birlikte gidene kadar idare ediyordu fakatt ben sık sık sağmadığım için sütüm azaldı 7. ayın sonuna doğru 30 ml bile çıkmıyordu uyku halien getirip zorla veriyodum ayakta yürüyerek ninni söyleyerek baktım olucak gibi değil oğlumda doymadığından gece sık sık uyanır olmuştu vede fazla kilo almıyodu bende uzatmanın bir anlamı yok zaten ilk 6 ay önemli anne sütü için diğer zamanlar içindeki demirvs..bebeğe yetmiyor bende bıraktım hiçde zorlanmadım
iyikide bırakmışım hamd olsun oğlum biraz daha iyi şimdi uykusuda düzene girer oldu gündüz kahvaltıdan akşama kadar ek gıda sonrasıda gece mama veriyorumm
mamaya karşı bu kadar önyargılı davranmayın ben apdamil veriyorum doğduğundan beri ve herkesede öenmel tavsiye ederim..
anne sütü anne sütü diye herkes baskı yapıyodu yok boşver mamayı sütünü ver falan sadece psikolojimi bozmaktan başka bişey değilmiş ...amann çocuğu zorlamanın ağlatmanın huzursuz yapmanın alemi varmı 30 ml sütü emse ne olcak sanki...bebeklerinizi aç bırakmayın