ah ah benim kızımda 5 aylık ve sadece 100gr almış bu ay ama benşmki doymuyo ve son günlerde az emmeye başladı sanırım süt fazla gelmiyo diye emmek istemiyo öğlen ve gece muhallebiş yediriyorum dr hiçbişey verme önümüzdeki ay ek gıdalara geçiceksiniz dedi ama dayanamadım kızım aç kalıyo ne yapayım?
dr a danışsa nolcak cnm.bi dr a gidersin hemen mamaya başla der.öbürü süt artırıcı şeyler önerir.bi ark. bebeği 200 gr almış dr malt içeceği iç demiş.
mamaya başlama annenin insiyatifinde olan bişey.
ben olsam emziririm,zaten ek gıdaya da geçiyorsunuz.sağar veririrm.içim rahatlasın diye mama da veririm arada.6 ay ful emmiş içiniz rahat olsun.
zaten bende vermeyi düşünmüyorum ama doktorum ısrarla kaşık maması vermemi söyledi ben anlamıyorum bu kadını ....bebeğim 600 gr almış çok az almış sınırda diyor benim bebeğim zaten pofidik bi bebek değilki ince yapılı kadın görünce zayıfmı zannediyor nedir anlamadı...geçen ay 6500 dü bu ay 7100 olmu kilosu normal değil mi yaaa...ben en iyisi doktorumu değiştireyim olmucak bu kadınla böyle...
canım benim kızın kilosu bu tabloya göre normal ama doymuyo sürekli ağlıyo onu ne yapıcaz peki..
sağlık ocağındada bu tablooya bakarak hiçbişey verme dediler ama durmuyo kızım...
haklısın canım dr araştırıyorum şimdi..
gamzenin doğumundan bu güne kadar olan boy ve kilo çizelgemiz var ama dr bakmıyo bile kendilerinde olan bi çizelge var ona bakıyolar...
standart olarak kilosu normal ama doymuyo bunu farkındayım şimdi azar azar bişeyler vermeye başladım ne yapayım aç kalmasına gönlüm razı değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?