Bebek İkinci El mamas papas oturak ariyorum

elifea

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
271
343
23
36
mamas papasin ikinci el portatif mama sandalyesinden ariyorum

Konu ilgili bölüme taşınmıştır..

mamas papasin ikinci el portatif mama sandalyesinden ariyorum
Merhaba hala arıyorsanız bende mamas papas snug, kardeşimde de bumbo koltuk var. Kardeşimin bumbosu sıfır, kutusunda. Bendeki mamas papas sıfır ayarında. Hiçbir yerinde çizik, leke yok. İlk günkü gibi. Denizli'den gönderim yapacağım. Biliyorsunuzdur bu ürünlerin kargosu PTT ile en az 30 TL tutuyor. Bumbo için kargo dahil 125, mamas papas snug için kargo dahil 180 istiyoruz. Düşünürseniz yazarsınız. Sevgiler.

cok tsk ederim buldum ben. 90 liraya:)

cok tsk ederim buldum ben. 90 liraya:)
Bulduğunuz bumbo koltuk ise kullanılmış ve kargo hariç olanlar zaten 90 lira civarında. Ben sıfır ürün ve kargo bedava olduğu için 125 demiştim. Belki biliyorsunuzdur kargo en az 25-30 tl civarında. 90 TL'ye bulduğunuz Mamas papas ise süper bulmuşsunuz ne diyeyim...

ewet ewet mamas papasin oyuncaklisini hemde. kargo 22 lira tuttu. toplamda 112 ye denk geldi. gercekten iyiye buldum.

Haaa. Ben gormedim onu ya. Iki tane vardi biri 140 biri pazarlik yoktur yazandi. Degistirdi mi naapti. Ya da ben gormedim. Benimki ankaradaydi. Bumbom var ama simdi de bunda gozum kaldi Cok maymun istahliyim

Haaa. Ben gormedim onu ya. Iki tane vardi biri 140 biri pazarlik yoktur yazandi. Degistirdi mi naapti. Ya da ben gormedim. Benimki ankaradaydi. Bumbom var ama simdi de bunda gozum kaldi Cok maymun istahliyim
yok istanbuldaydi benimki. bumbo bana dar geldi biraz o nedenle mamas papasi tercih ettim. bence almayin artik sizde. bir sure sonra zaten oyurmayacaklar

Ben bumboyu aldım bir kac hafta önce :) Ama şimdi de mamas papas istiyorum. Hem Bumbo sararmaya basladi. Neden anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…