arkadaşlar ben mamas&papas sola modeline resmen aşık oldum, eşimle e-bebek TORIUM'da inceledik ve almaya karar verdik. Toplandığında az yer kaplıyor. Sürüşü çok keyifli ve hafif. Tabii ben avm'de denedim ve içi boştu :) Hem koltuğun hem de tutma sapının ayar kademeleri var. Bebeğin koltuğu 180 derece açılıp neredeyse yatak oluyor ve süspansiyon çok iyi. Çift yönlü kullanılıyor ve yön değiştiren tutma sapı değil koltuğun kendisi. Böylece yönlendirme görevini üstlenen 360' lik ön tekerler önde kalıyor.
Ana kucağı & oto koltuğumuz vardı, arabanın oto koltuğunu almayacağız. Almak isteyenlere tavsiye edebilirim, onu da gördüm, şahsen beğendim. Fiyatı 350 TL civarıydı.
Kendi sitesinde birkaç aksesuarla satılıyor, yağmurluk & rüzgarlık, şişe yuvası, anne çantası, şemsiye vs. ama Türkiye'de sadece alt sepeti ve yağmurluğu veriyorlarmış. Sormayı unuttum, standart değilse ayrıca bir şişe yuvası alıp takmayı düşünüyorum, kullanışlı bir şey, kardeşimde var. Bizdeki fiyatları 800-900 TL arasında değişiyor.
Önemli not: Yakın arkadaşım oğlunun bebek arabasına oturmadığını, yatmadığını söyledi. Bu yüzden kanguru kullanıyormuş. Bebek arabasını bebek doğduktan sonra almak daha akıllıca diye tavsiye etti. hak verdim, düşünüyorum söylediklerini.