Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Mamas&Papas Marka Bebek Arabaları

Sabiha1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
135
0
96
İstanbul
Merhaba,

Mama & Papas' ın Luna Mix 4 bebek arabasını kullanan var mı? Biz dün aldık. Akşam eve gelince eşim yabancı sitelerin forumlarından baktı, bu araba için ya tam ouan 5 vermişler yada 1 vermişler. Hiç anlayamadım nasıl olur. Ya çok iyi ya da çok kötü bu garip bir durum . Genelde de arabanın devrildiğinden yakınmışlar bende biraz tereddüt ettim, çok da beğenerek almıştık arabayı .

yakınım için mamas papas sola bebek arabasına baktım. birde qunny buzz a. mamas papas peg prego yu üreten fürma sanırım yanlış bilmiyorsam e bebekte baktım ama fiyatı çok geldi sen nereden aldım arkadasım ve fiyatını söylersen sevınırım

Qunny buzz yıllardır encok satan ve tutulan bebek arabası bence rakipsiz bir ürün maxi cosi firmasının ve annelerin vaz gecilmez tercihi diye bilirim

Kusura bakmayın uzun süredir nete giremeiyorum. yeni gördüm mesajınızı.

biz haşim işcandan aldık. ve 750 Tl ye ana kucağıda dahil

arkadaşlar ben mamas&papas sola modeline resmen aşık oldum, eşimle e-bebek TORIUM'da inceledik ve almaya karar verdik. Toplandığında az yer kaplıyor. Sürüşü çok keyifli ve hafif. Tabii ben avm'de denedim ve içi boştu :) Hem koltuğun hem de tutma sapının ayar kademeleri var. Bebeğin koltuğu 180 derece açılıp neredeyse yatak oluyor ve süspansiyon çok iyi. Çift yönlü kullanılıyor ve yön değiştiren tutma sapı değil koltuğun kendisi. Böylece yönlendirme görevini üstlenen 360' lik ön tekerler önde kalıyor.

Ana kucağı & oto koltuğumuz vardı, arabanın oto koltuğunu almayacağız. Almak isteyenlere tavsiye edebilirim, onu da gördüm, şahsen beğendim. Fiyatı 350 TL civarıydı.

Kendi sitesinde birkaç aksesuarla satılıyor, yağmurluk & rüzgarlık, şişe yuvası, anne çantası, şemsiye vs. ama Türkiye'de sadece alt sepeti ve yağmurluğu veriyorlarmış. Sormayı unuttum, standart değilse ayrıca bir şişe yuvası alıp takmayı düşünüyorum, kullanışlı bir şey, kardeşimde var. Bizdeki fiyatları 800-900 TL arasında değişiyor.

Önemli not: Yakın arkadaşım oğlunun bebek arabasına oturmadığını, yatmadığını söyledi. Bu yüzden kanguru kullanıyormuş. Bebek arabasını bebek doğduktan sonra almak daha akıllıca diye tavsiye etti. hak verdim, düşünüyorum söylediklerini.

mamas papas sola kullanıyorum cok guzel cok beğenerek aldık ama bır zaman sonra ağır gelmeye başlıyor arabaya koy çıkar zor oluyor herkes baston al demıştı dınlememıştım şimdi arabayı atıp baston almayı planlıyorum ama okadr para bayıldık eşimin benı öldurmesı an meselesi:))

mesajı yazalı bikaç ay olmuş. bende bu arabayı almayı düşünüyorum. siz aldınızmı. kullanıyormusunuz memnunmusunuz. kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim.

mesajı yazalı bikaç ay olmuş. bende bu arabayı almayı düşünüyorum. siz aldınızmı. kullanıyormusunuz memnunmusunuz. kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim.

biz almaya gittiğimizde aradığımız renk yoktu. tekrar gittik sola modelinden kalmamıştı. 2012'ler gelecek dediler ama tabii fiyatları da 2012 olacakmış :))) diğer seçeneğimiz bebe confort elea idi, onu aldık, ama internetten. tavsiye ederim, ben çok memnunum. sola'ya benziyor. joker mağazalarında satılıyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...ek-arabasi-arastirmalarim-3.html#post22335862

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…