- 22 Mart 2011
- 25
- 0
- 86
- Konu Sahibi pptpapatya
-
350 lira istiyorum yeşil renkte olanı e bebekten aldım 3 ay bile binmedi resimlerini mail adresine atabilirim burada paylasmayi bilmiyorum
Bizim mamaroo muz duruyor ilgileniyorsaniz istanbuldayim elden teslm alabilirsiniz.
Merhaba 4 moms mamaro ev tipi ana kucağı almak isteyen anneler var ise irtibata geçebiliriz.Çok severek kullandığımız mamaromuzu artık büyüdüğümüz için başka bebeklerde kullansın istiyoruz.İlginenen anneler bilirler fiyatı biraz yüksek o yüzden belki 2. el tercih edilir ekonomi düşünülerek dedim.Annelerin özellikle ilk aylarda imdadına yetişen müthiş bir ürün biz çok memnun kaldık umarım alıcısı da aynen memnun kalır en doğal sallanma yöntemleri ve müzikleri ile bebekleri çok rahatlatıyor sevgilerle...
bebeşim büyümeden almak istiyorufiyat bilgisi verebilirmisiniz. ayrıca nerde oturuyorsunuz acil cevap olursa sevinirim
Merhaba 4 moms mamaro ev tipi ana kucağı almak isteyen anneler var ise irtibata geçebiliriz.Çok severek kullandığımız mamaromuzu artık büyüdüğümüz için başka bebeklerde kullansın istiyoruz.İlginenen anneler bilirler fiyatı biraz yüksek o yüzden belki 2. el tercih edilir ekonomi düşünülerek dedim.Annelerin özellikle ilk aylarda imdadına yetişen müthiş bir ürün biz çok memnun kaldık umarım alıcısı da aynen memnun kalır en doğal sallanma yöntemleri ve müzikleri ile bebekleri çok rahatlatıyor sevgilerle...
bana semaerdem54@outlook.com dan ulaşabilirsiniz
Merhabalar, mamaroo satan arkadaşlar halen alıcı arıyorlarsa bana mail atabilir mi? Kılıf yıkanıyor dimi?
Ankara'ya elden teslim olabilirse süper olur. Teşekkürler.
burcumuh@gmail.com
anlaştınız mı? :)size mail atıyorum birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?