• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Mamaroo 'muzu Satıyoruz.. Yepyeni, pırıl pırıl.... GARANTİLİ...

Tuba Hanım sanırım almaktan vazgeçtiniz,çünkü sizinle hiç iletişime geçemedik.Ben sizi göstermek için mamaroo muzu salonuma getirdim ve sizden gelecek cevaba göre beklettim ,artık daha fazla beklemek istemiyorum.Başka sitelere de ilanımı veriyorum.Almak isteyen olursa lütfen benimle özelden irtibata geçsin,hoşçakalın.

Eki Görüntüle 825056

Arkadaşlar fotoğraftaki ürünün aynısını ben de satıyorum.8 aylık kızım artık içine sığmıyor (biraz tombicikte) 9-18 oto koltuğuyla takas da olabilir.Tertemiz kullanıldı,çizik bile yok.Ben 600 e almıştım,6 ay kullandığım için 300 e vereceğim.İlgilenenler lütfen yazsınlar sık sık bakmaya çalışacağım.Bu arada Ankarada oturuyorum.
merhaba mamaroo almak istiyorum eğer hala satmadıysanız almayı isterim en kısa sürede :) şimdiden teşekkür ederim

mamaroo arıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz? bebeğim erken doğdu ve çok uykusuz . alma potansiyeli yüksek bir müşteriyim:(
Merhaba kusura bakmayın yeni girebildim nete mavi renkte olanı garantisi devam ediyor sanırım bakmam lazım 1 sene olmadı 4 ay anca bildirdi fiyat olarak 350 lira istiyorum

Ben de mamaroo arıyorum 300 verebilirim, ilk elden ve garantisi devam eden istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back