- Konu Sahibi pptpapatya
Bizim mamaroo muz duruyor ilgileniyorsaniz istanbuldayim elden teslm alabilirsiniz.
Merhaba mertur,
Fiyatınız hala 400tl mi yoksa 300 mü, eğer 300tl ye verebilirseniz hafta içi elden almak istiyoruz. İyi günler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim mamaroo muz duruyor ilgileniyorsaniz istanbuldayim elden teslm alabilirsiniz.
Merhabalar, sizden rica etsem yukardaki mail adresime birkaç foto yollar mısınız? Eğer beğenirsek P.tesi günü Ankara'daki arkadaşım vasıtasıyla elden alacağım. Yukardaki mail adresimden iletişime geçebiliriz.
Merhaba mertur,
Fiyatınız hala 400tl mi yoksa 300 mü, eğer 300tl ye verebilirseniz hafta içi elden almak istiyoruz. İyi günler
Fiyat 400 son ...
Mart ayından beri aynı fiyat olmayacağını düşündüğüm için sormuştum ama yüksek olduğu için alamayız, teşekkürler
Fiyat 400 son ...
Hic kullanilmadigi icin fiyatini dusurmuyorum...
4moms mamaroo ana kucağını araştırıyorum. E-bebek internet sitesinde ürünü bulamadım. Joker baby de ise fiyatı oldukça yüksek. Eşimle ikinci el almayı düşünüyoruz. Hala satmak isteyen var mı? Tabi bizim için fiyat ve ürünün teslim alınacağı lokasyon da önemli.
merhaba mamaroo almak istiyorum eğer hala satmadıysanız almayı isterim en kısa sürede :) şimdiden teşekkür ederimEki Görüntüle 825056
Arkadaşlar fotoğraftaki ürünün aynısını ben de satıyorum.8 aylık kızım artık içine sığmıyor (biraz tombicikte) 9-18 oto koltuğuyla takas da olabilir.Tertemiz kullanıldı,çizik bile yok.Ben 600 e almıştım,6 ay kullandığım için 300 e vereceğim.İlgilenenler lütfen yazsınlar sık sık bakmaya çalışacağım.Bu arada Ankarada oturuyorum.
Merhaba bendede Mamaroo var almayi düşünürseniz yardimci olurummerhaba mamaroo almak istiyorum eğer hala satmadıysanız almayı isterim en kısa sürede :) şimdiden teşekkür ederim
Merhaba bendede Mamaroo var almayi düşünürseniz yardimci olurum
Merhaba bendede Mamaroo var almayi düşünürseniz yardimci olurum
Merhaba kusura bakmayın yeni girebildim nete mavi renkte olanı garantisi devam ediyor sanırım bakmam lazım 1 sene olmadı 4 ay anca bildirdi fiyat olarak 350 lira istiyorummamaroo arıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz? bebeğim erken doğdu ve çok uykusuz . alma potansiyeli yüksek bir müşteriyim
350 lira istiyorum yeşil renkte olanı e bebekten aldım 3 ay bile binmedi resimlerini mail adresine atabilirim burada paylasmayi bilmiyorummamaroo arıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz? bebeğim erken doğdu ve çok uykusuz . alma potansiyeli yüksek bir müşteriyim