Bebek İkinci El Mamaroo 'muzu Satıyoruz.. Yepyeni, pırıl pırıl.... GARANTİLİ...

pptpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
620
6
68
İstanbul
Merhaba;

Kucuk bir eve tasinmamız sebebi ile Mamaroo 'muzu satıyoruz. E Bebekten aldik, Garantisi devam ediyor; tertemiz kullanildi. Bebek urunlerinde temizlik cok daha fazla onemlidir; bizim urunumuzde bir cizik, leke, nokta dahi yok. Hem ana kucagi hem uyku koltugu olarak kullandik, bebek buyudukce yatan bolumun acisini da istediginiz gibi yatay dikey ayarlayabiliyorsunuz. Anne kalp atisi ve doga seslerinin yaninda, isterseniz mp3 calariniza da baglayabiliyorsunuz. Bes farkli hareket secenegini, farkli hizlarda kullanabiliyorsunuz.
Su anda sifirinin satis fiyatı 600 TL; bizim urunumuzu pazarliksiz 445 liraya verebilirim. Kozyatagindan elden teslim edebilirim.

Özellikleri:

Aynı sizin kollarınızda gibi!
Biz hiç kucağında titreşimli ana kucağı gibi bebeğini titreten veya salıncak gibi sallayan bir ebeveyn görmedik, ama hoplatan ve nazikçe sallayan binlercesini gördük. İşte bu mamaRoo'nun yaptığı şey, sizin yaptığınızı yapıyor!

Sırtını yasla ve rahatla..

■4moms ekibi hareket sensörleri aracılığıyla anne ve babanın hareketlerini ölçerek bu hareketleri mamaRoo'ya uyarladı. mamaRoo 5 farklı hareketi içiren tek ana kucağı, ebeveynlerin doğal hareketlerinden yola çıkarak bebeği rahat ettirmek amacıyla tasarlandı. Bu sıradan bir ana kucağı değil.
■Bu sıradan bir ana kucağı değil… Tüm 4moms ürünleri gibi mamaRoo da gerçekten olağanüstü ve benzersiz. Planlamadan üretim aşamasına kadar ürün; uzman tasarımcılar, doktorlar ve en önemlisi de yüzlerce aile sayesinde yapılandı.
■mamaRoo'nun oyuncakları, yumuşak, iç kılıfı da oldukça rahattır. Makinede yıkanabilir ve fermuarı kolayca takılıp çıkarılabilir, oyuncak topları da çift yönlüdür, bir tarafı sadece renkleri seçebilen 4 aylık bebekler içintasarlanmıştır. Oyuncakların diğer tarafı ise daha büyük bebekler içintasarlanmıştır.
■Yeni doğan bebekler gözlerini sadece 20-25 cm. ötesine odaklayabildikleri içinmamaRoo'nun dönencesi de bu mesafede konumlandırılmıştır. Oyuncak toplar bebeğin görsel becerilerini arttırıyor.
■8 haftadan küçük bebekler oyuncaklarla oynamaya hazır olmuyorlar ve sadece seyredebiliyorlar. Özellikle yenidoğan bebekler mamaRoo'nun oyuncaklarına konsantre olabiliyorlar ve bu da onların görsel becerilerini arttırıyor.
■Oturma ünitesini istediğiniz yatış pozisyon da ayarlayabiliyorsunuz.
■Beş gerçek hareket, anne ve babaların hareketleri baz alınarak tasarlanmıştır.
■Doğadaki sesler kullanılmıştır ve MP3 bağlantısı mevcuttur.
■3 adet çift yönlü oyuncak mevcuttur, bir tarafı siyah-beyaz, bir tarafı renkli ve desenlidir.
■Çevre dostudur, pille çalışmaz, elektrikle çalışır.

Hitap ettiği yaş aralığı: Doğumdan itibaren 12 kg.'a kadar..

Kazandığı Ödüller:

Beş benzersiz hareket
mamaRoo yukarı ve aşağıya doğru hoplatır, aynen anne ve babaların bebeklerini rahat ettirmek ve sakinleştirmek içinyaptıkları gibi…

■Araba yolculuğu
Kendi çevresinde sekiz şeklini çizerek sallanma

■Kanguru
Aşağıdan yukarıya doğru sallanma

■Tree Swing
Yanlarda yükselerek, ortada alçalarak sallanma

■Rock-A-Bye
Yanlarda alçalarak, ortada yükselerek sallanma

■Okyanus Dalgası
Büyük bir daire çizerek sallanma

■Beş farklı doğal sesten birini veya mamaRoo'ya bağladığınız MP3'ünüzden seçtiğiniz müziği dinleyebilirsiniz.

Ürün ağırlığı:
6 kg.

Ürün ölçüleri:
22.3 x 8.6 x 26.5

slm bende 2. el mamaroo ariyorum.hafta sonu baktim 499 tl e bebekte ama alamicaz suan fiyati sebebi ile ben 250 tl ye kadar 2. el ariyorumsatan varmi acaba.istanbul beylikduzundeyim.

slm bende 2. el mamaroo ariyorum.hafta sonu baktim 499 tl e bebekte ama alamicaz suan fiyati sebebi ile ben 250 tl ye kadar 2. el ariyorumsatan varmi acaba.istanbul beylikduzundeyim.

merhabalar bende de mamaroo var resimdeki desenin aynısı su yeşili ; 400 tl ye verebilirim . iki aylık daha garantisi devam ediyor . oğlum kucağa alıştığı için gündüzleri uyuttuğumda ki o da çok nadir oluyor çünkü oğlum aynı zamanda uykusuz bir bebek gündüz genelde hiç uyumaz , arada uyuduğunda uyanmasın diye en düşük seviyede sallanır halde açıp bırakıyordum . kucağa alışmamış bir bebeğiniz varsa çok güzel oyalayıcı ikinci bebek için saklamayı istiyordum fakat ihtiyaçlar malum ilgilenirseniz resmini gönderebilirim

mertur merhaba,
fiyat bana uygun degil malesef ben 250 ye kadar verebilecegim.350 de satan var ama ben suan okadar odeyemeyecegim. yoksa 100 tl daha verip ebebekten yeni alacagim ama ekonomik durumlar neyazikki.

4moms mamaroo ana kucağını araştırıyorum. E-bebek internet sitesinde ürünü bulamadım. Joker baby de ise fiyatı oldukça yüksek. Eşimle ikinci el almayı düşünüyoruz. Hala satmak isteyen var mı? Tabi bizim için fiyat ve ürünün teslim alınacağı lokasyon da önemli.

Arkadaşlar fotoğraftaki ürünün aynısını ben de satıyorum.8 aylık kızım artık içine sığmıyor (biraz tombicikte) 9-18 oto koltuğuyla takas da olabilir.Tertemiz kullanıldı,çizik bile yok.Ben 600 e almıştım,6 ay kullandığım için 300 e vereceğim.İlgilenenler lütfen yazsınlar sık sık bakmaya çalışacağım.Bu arada Ankarada oturuyorum.

Ben düşünüyorum ancak İstanbul'dayım. Ankara'dan teslim alamam ya da kargo ile transferi maliyetli olur

Ben düşünüyorum ancak İstanbul'dayım. Ankara'dan teslim alamam ya da kargo ile transferi maliyetli olur

Hayırlısı olsun,acelem yok.Dğer sitelere ilan koyarsam hemen satılma olasaılığı yüksek çünkü çok arayan insan var.

Hayırlısı olsun,acelem yok.Dğer sitelere ilan koyarsam hemen satılma olasaılığı yüksek çünkü çok arayan insan var.

Evet verdiğiniz fiyat gayet iyi. bir de kargo şirketinden fiyat alıp değerlendireyim. Size tekrar dönüş yapacağım.
Teşekkürler.

Ben bi ürünün paketi bile açılsa değerinden %50 kaybettiğini düşünerekten aldığım fiyatın yarısını söyledim.Olur verirseniz ben kargoya verebilirim.

ben almayı düşünüyorum konuyla ilgili dönüş yapabilirmisiniz

mail adresime yazarsanız dilekyasayan@yahoo.com

Bizim mamaroo muz duruyor ilgileniyorsaniz istanbuldayim elden teslm alabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,
Bayram sebebiyle memlekete gelmiştik,malum yoğunluktan dolayı internete hiç girme fırsatım olmadı.Eğer hala temin etmek isteyen varsa lütfen tekrar yazsın,haberleşelim.Ben pazartesi günü kargoya verebilirim,sevgiler.

Merhabalar, sizden rica etsem yukardaki mail adresime birkaç foto yollar mısınız? Eğer beğenirsek P.tesi günü Ankara'daki arkadaşım vasıtasıyla elden alacağım. Yukardaki mail adresimden iletişime geçebiliriz.

Merhaba tuze,
Eğer mamaroo nuz hala duruyor ve garantili durumda ise almak istiyoruz. Cevap verirseniz memnun oluruz. Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…