- Konu Sahibi pptpapatya
-
slm bende 2. el mamaroo ariyorum.hafta sonu baktim 499 tl e bebekte ama alamicaz suan fiyati sebebi ile ben 250 tl ye kadar 2. el ariyorumsatan varmi acaba.istanbul beylikduzundeyim.
merhabalar bende de mamaroo var resimdeki desenin aynısı su yeşili ; 400 tl ye verebilirim . iki aylık daha garantisi devam ediyor . oğlum kucağa alıştığı için gündüzleri uyuttuğumda ki o da çok nadir oluyor çünkü oğlum aynı zamanda uykusuz bir bebek gündüz genelde hiç uyumaz , arada uyuduğunda uyanmasın diye en düşük seviyede sallanır halde açıp bırakıyordum . kucağa alışmamış bir bebeğiniz varsa çok güzel oyalayıcı ikinci bebek için saklamayı istiyordum fakat ihtiyaçlar malum ilgilenirseniz resmini gönderebilirim
Eki Görüntüle 825056
Arkadaşlar fotoğraftaki ürünün aynısını ben de satıyorum.8 aylık kızım artık içine sığmıyor (biraz tombicikte) 9-18 oto koltuğuyla takas da olabilir.Tertemiz kullanıldı,çizik bile yok.Ben 600 e almıştım,6 ay kullandığım için 300 e vereceğim.İlgilenenler lütfen yazsınlar sık sık bakmaya çalışacağım.Bu arada Ankarada oturuyorum.
Ben düşünüyorum ancak İstanbul'dayım. Ankara'dan teslim alamam ya da kargo ile transferi maliyetli olur
Hayırlısı olsun,acelem yok.Dğer sitelere ilan koyarsam hemen satılma olasaılığı yüksek çünkü çok arayan insan var.
Eki Görüntüle 825056
Arkadaşlar fotoğraftaki ürünün aynısını ben de satıyorum.8 aylık kızım artık içine sığmıyor (biraz tombicikte) 9-18 oto koltuğuyla takas da olabilir.Tertemiz kullanıldı,çizik bile yok.Ben 600 e almıştım,6 ay kullandığım için 300 e vereceğim.İlgilenenler lütfen yazsınlar sık sık bakmaya çalışacağım.Bu arada Ankarada oturuyorum.
Ben bi ürünün paketi bile açılsa değerinden %50 kaybettiğini düşünerekten aldığım fiyatın yarısını söyledim.Olur verirseniz ben kargoya verebilirim.
Merhaba arkadaşlar,
Bayram sebebiyle memlekete gelmiştik,malum yoğunluktan dolayı internete hiç girme fırsatım olmadı.Eğer hala temin etmek isteyen varsa lütfen tekrar yazsın,haberleşelim.Ben pazartesi günü kargoya verebilirim,sevgiler.
Eki Görüntüle 825056
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?