Bebek Beslenmesi Mamaların en güzeli ve faydalısı bence aptamil

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ebeveyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
217
1
26
Ankara
Slm arkadaslar aptamil gercekden cok güzel doyurucu be besleyici bir mama bir ara bulamamısdım cocuguma baska marka mama verdim bebelac diye inanın cocuk onu yıyemedı mecbur kaldım bitsin diye verdim salak gibi cocuk kus kus mahf olmusdu :)) neyseki markette geldi mama da alabildim cok rahat yıyor ve uyuyordu aptamil gece mamasida üper bişey .....paylaşmak istedim benim gibi yasayan oldumu acaba diye :))

bende kızlarıma aptamil veriyorum. prematüre doğdular. hastaneden çıkarken prematil verdim.şimdi pre ile devam ediyorum.başta içmek istemediler.ama piyasada yerini tutacak başka mama yoktu.şimdi alıştılar tadına.bebelac önerenler oldu.onda bildiğim kadarıyla şeker oranı fazla.bu yüzden bebekler severek içiyor fakat bence şekerden kilo yapıyor.nedense güvenemiyorum başka mamaya :44:

bende kızlarıma aptamil veriyorum. prematüre doğdular. hastaneden çıkarken prematil verdim.şimdi pre ile devam ediyorum.başta içmek istemediler.ama piyasada yerini tutacak başka mama yoktu.şimdi alıştılar tadına.bebelac önerenler oldu.onda bildiğim kadarıyla şeker oranı fazla.bu yüzden bebekler severek içiyor fakat bence şekerden kilo yapıyor.nedense güvenemiyorum başka mamaya :44:

kaç aylikken basladınız aptamile gerci tek bu mamaya güvenebiliyoruz

Back