• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi mamalar...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

semprex

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
247
8
296
İstanbul
oğlm 28 günlük sütümçok az geliyor. mecburen mama veriyorum ve bu benim canımı çok sıkıyor okadar uğraştık emmedi zaten bıktımartık milletin lafı kendi sıkıntım mahvoldum valla oğluma her mama verişimde içim parçalanıyor bebelac kullanıyorumm ama smilaca başlicam yarın sağıp azda olsa anne sütü vermeye çalışıyorum çok üzülüyorum yaw sanki zehirliyorum yavrumu....

Bende ilk mama verdiğimde sizin gibi düsünmüstüm bebişimi zehirliyorum ben kötü bir anneyim. ama yapacak bişey yok benim bebiş 3 aylık oldu memeyi kesmedim sadece serbet niyetine alıyor ama süt gelmeyince aglıyorrr hırslanıyor o zaman cok üzülüyorum sütünüzü sagmayın sagınca azalıyor ben artık ara ara veriyorum emiyor valla ben inanmıyorum biberona alısan memeyi istemez diye benim kızım deli gibi istiyor olsaa emecek herseyleri denedim olmayınca olmuyor işte .Bebelactan neden vazgeciyorsunuz sorunmu cıkardı benim kızım aptamille basladık gaz ve kabızlık yaptıgı için bebelaca gectim sorun bitti smilactansa size sma öneririm bizim cadı bebelac sevmeseydi sma baslıyacaktım cünkü

gerci eczanede calısıyormussunuz yeni farkettim niye smilac dahamı güzel bilgi verirseniz bizide yönlendirirsiniz

yapmayın kızlar yaaa
zehirlemek mi
ben doğduğu günden beri veriyorm içimde çok rahat,besliyoruz büyütüyoruz biz onları

bunları duyduğuma çok sevindim aslında bütün mamalar aynı fakat milupanın içinde çok fazla şeker var şişiriyor bebeği milupanın içindekilerden bağışıklık güçlendirici bebelactada varda şikayetim var.comda bir yazı okudum kötü oldum sma smilac aynı ikiside aynı firma bir farkları yok ta smilac anne sütüne daha yakın mümessili öyle demişti dikkat ettiyseniz smilac sma bakkalda markette yoktur elimdeen geldiği kadar sütümü vermeye çalışıyorum anne olmak ne zormuş allah yardımcımız olsun. vitamalta başladım inşallah bir yararı olur..tarım ve köyişleri herşeye izin verior bu ülkede pek güvenemiyorum aslında o yüzden içimin sızlaması bende milupayla büyümüşüm bir tarafım eksik değilde ne bilim işte üzülüyorum

canım stres yapma benim doğumdan sonra sütüm iyi gelmişti ama birden üzüntüden bir günde kesildi daha sonra bebek emdikçe geldi şuan kızım dört aylık oldu ve ben anne sütü ile besliyorum ayrıca sağdıkça süt azalmaz benimki sağdıkça ve kızım emdikçe arttı. bende sma kullandım bazen günde bir kere falan kullandığım oluyor. sma kaliteli bir mama dediler ama bilemiyorum artık. hem şu mama sıkıntısını kafana takma bebekler daha anne karnında kimyasalla tanışıyorlar yani doğal yaşam diye birşey yok bizler elimizden geleni yapıyoruz sonuçta. smayı artık eczaneler satmıycakmış heralde doğrumu marketlerde satılacakmış

KORKMA SAgmak sutunu azaltmaz oğlum 45 gunluk suan ılk 11gun hıc sutum gelmedı sonra cok az gelmeye basladı oğlum benı tutmadı bende sagdım sagdım verdım hıc tutmuyordu benı emzıren annelerı gorunce kalbıme kor atesler duserdı sagdım verdım bıberonla oğlum bır aylıktı ılk kez gosumu emdıgınde ara ara verıyordum ama tutamıyordu hem sutum cok azdı hemde gogus ucum yoktu saga saga gugus ucumda cıktı sutumde arttı hele sol gogusumden 10cc cıktıgında bayram edıyordum sımdı daha ıyı duzenlı beslen benım oğlanın kolıklı oldugu için bazen saat 2de sabah kahvaltısı yapıyorum gunde ıkı kez mama gerı kalan gunduz kendı sutumle beslıyorum

bende aptamıl kullanıyorum gaz sorunumuz var ama benımde bu ara ne yesem gaz yapıyor bakalım 3aylık olunca gecer dıyorlar ınsallah gecer

kafana takma moral cok onemlı bunları benım yazdıgıma bıle ınanamıyorum cunku daha dune kadar burdakı arkadaslar bana yzıyorlardı sutun gelır takma kafana moralını yuksek tut dıye vede cok haklıymıslar

saolun arkadaşlar valla sma nın markette satılcağnı pek zannetmiyorum sütümü sağıp biberonla veriyorum bugün emzirmeye çalıştım azcık aldı bıraktı sütüm geldikçe deniycem artık inşallah tutarda hiç bırakmaz günde iki kere ne güsel ben daha fazla mama veriyorum ama azaltırım inşallah

bunları duyduğuma çok sevindim aslında bütün mamalar aynı fakat milupanın içinde çok fazla şeker var şişiriyor bebeği milupanın içindekilerden bağışıklık güçlendirici bebelactada varda şikayetim var.comda bir yazı okudum kötü oldum sma smilac aynı ikiside aynı firma bir farkları yok ta smilac anne sütüne daha yakın mümessili öyle demişti dikkat ettiyseniz smilac sma bakkalda markette yoktur elimdeen geldiği kadar sütümü vermeye çalışıyorum anne olmak ne zormuş allah yardımcımız olsun. vitamalta başladım inşallah bir yararı olur..tarım ve köyişleri herşeye izin verior bu ülkede pek güvenemiyorum aslında o yüzden içimin sızlaması bende milupayla büyümüşüm bir tarafım eksik değilde ne bilim işte üzülüyorum

canım ya milupanın içinde şeker olduğunu nerden biliyosun? hayır eşim 10 yıldır milupada çalışıp bu mamaların eğitimini alıyor ben hiç ondan bunlarda şeker var hadi kızımıza verelimde şişirelim dediğini duymadım.

canım ya milupanın içinde şeker olduğunu nerden biliyosun? hayır eşim 10 yıldır milupada çalışıp bu mamaların eğitimini alıyor ben hiç ondan bunlarda şeker var hadi kızımıza verelimde şişirelim dediğini duymadım.

canım eşin bilir bu mamalarda cidden gdo tehlikesi varmı

bizde aptamil kullanıyoruz. milupadan sms geldi ürünlerimizde gdo yoktur diye. tabi kimse yoğurdum ekşi demez. artık yavaş ek gıdalara geçtik aldığı biberon maması azalıyor şükür. bende mama veririken kendimi suçlu hissediyordum bu normal canım. ama zamanla mamayı azaltacak. 6. aydan sonra hele iyice azalacak merak etme. bebişin kahvaltıya falan başlar o zaman birçok şeyi evde hazırlarsın için rahat eder.

demekki bana bir haller olmus arkadaslar ben ne yediysem artmadı benim bebiş simdi 3 ayını bitirdi kızım 120 cc yiyor ben sagdıgım zaman en fazla iki gögsümden 50cc geliyordu 3 saatte .bende şimdi acıkınca mama dan önce veriyorum emiyor biraz sakinlesiyor veya uyumadan önce ama tekrar 120 cc yi yiyor bu da beni üzüyor emsede 120 emmesede tek tesellim en azından biraz alıyorda vitamin olur onun 1 damlası bile kıymetli cünkü

böyleyse sevinirim sadece en azından azcık içim rahatlar.. bugün soya lesitinini araştırdım aslında çok yararlıymış. olması gerekiyormuş yani benmde en çok canımı sıkan buydu rahatladım azcık..

arkadaşlar sorun bana eşime danışır yazarım gerçekten
kafanıza takılana cevap verebilirim
ama böylede kendimi milupanın reklamını yapıyomuş gibi hissediyom onun için özelden sorarsanız cevap alır eşimden yardımcı olmaya çalışırım

bizde aptamil kullanıyoruz. milupadan sms geldi ürünlerimizde gdo yoktur diye. tabi kimse yoğurdum ekşi demez. artık yavaş ek gıdalara geçtik aldığı biberon maması azalıyor şükür. bende mama veririken kendimi suçlu hissediyordum bu normal canım. ama zamanla mamayı azaltacak. 6. aydan sonra hele iyice azalacak merak etme. bebişin kahvaltıya falan başlar o zaman birçok şeyi evde hazırlarsın için rahat eder.

inşallah çok rahat ederim heralde günleri sayıyorum resmen zaten..

arkadaşlar sorun bana eşime danışır yazarım gerçekten
kafanıza takılana cevap verebilirim
ama böylede kendimi milupanın reklamını yapıyomuş gibi hissediyom onun için özelden sorarsanız cevap alır eşimden yardımcı olmaya çalışırım[/QUOT çok saol bu soya lesitinini sorabilirmisin bu gdolu soyamı yoksa onu çok merak ediyorum

Back