- 27 Mayıs 2021
- 48
- 8
- 36
- 28
- Konu Sahibi Afafafafaffaf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kesın olmamakla beraber şüphe duyulmuş,oyuzdrn bıyopsı olması gereklı tam olarak ne oldugunun anlasılabılmesı ıcın,moralınızı yuksek tutun belkıde kötü huylu bırsey degıldır.Merhabalar anneme çekilen mamagrofi sonucunda doktorumuz iğne ile parça alınmasını istedi 1 hafta sonrasına gün verildi anlayan varsa lütfen yorumlayabilir mi kanser mi annem
Umarım değildir gerçekten çok üzücü bir durum olur bizim için allahım şifa versin herkeseCanım kesın olmamakla beraber şüphe duyulmuş,oyuzdrn bıyopsı olması gereklı tam olarak ne oldugunun anlasılabılmesı ıcın,moralınızı yuksek tutun belkıde kötü huylu bırsey degıldır.
Olmadı mı anneniz amilyatCanım sonuçtan anlamam ama, yıllar önce benim annem ilk 2,3 tane vardı sonra sayılmayacak kadar kist temiz huylu çoğaldıkça çoğaldı. Fakat ilk baştan beri doktoru ameliyat yaparsak kötü huyluya çevirebilir dedi bıçak değerse yani, o yüzden bu aşamada çok dikkatli olun olur mu doktorunuzdan emin olun not olarak yazmak istedim belki lazım olursa diye, Rabbim şifa versin güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Siz nasıl anladınız acaba başınıza mı geldi konuyla ilgili bilgin sahibisiniz. Alıncak bu cuma günü 25 güne de sonucu çıkacakMultisentrik meme ca şüphesi var.memede birden fazla kitle ve lap mevcut.bir an önce biyopsi alınmadı gerekiyor.
Mamografi de yazıyor.neden mamografi cektirdiniz.sikayetiniz nedirSiz nasıl anladınız acaba başınıza mı geldi konuyla ilgili bilgin sahibisiniz. Alıncak bu cuma günü 25 güne de sonucu çıkacak
Genel kontroldemi cikti bu sonuclar sikayetiniz neydi? Birda kan tahlili yaptirdiniz mi?Merhabalar anneme çekilen mamagrofi sonucunda doktorumuz iğne ile parça alınmasını istedi 1 hafta sonrasına gün verildi anlayan varsa lütfen yorumlayabilir mi kanser mi annem
Yıllık mamografi çektiririm.cok şükür temiz çıkar.sizden doktor mr istemis ve radyolog raporlamis.Siz nasıl anladınız acaba başınıza mı geldi konuyla ilgili bilgin sahibisiniz. Alıncak bu cuma günü 25 güne de sonucu çıkacak
Memesinde bi sertlik vardı o yüzden çektirdik. Hayır 20 sinde parça alıcaklar 25 gün sonra da sonuç çıkıcak ondan sonra ne olacağı belli olacak daha ameliyat denmediMamografi de yazıyor.neden mamografi cektirdiniz.sikayetiniz nedir
Sertlik kitleden dolayı olur.yasi kaçMemesinde bi sertlik vardı o yüzden çektirdik. Hayır 20 sinde parça alıcaklar 25 gün sonra da sonuç çıkıcak ondan sonra ne olacağı belli olacak daha ameliyat denmedi
Parçadan gelen sonuca göre ameliyat olup olmayacağı belli olurMemesinde bi sertlik vardı o yüzden çektirdik. Hayır 20 sinde parça alıcaklar 25 gün sonra da sonuç çıkıcak ondan sonra ne olacağı belli olacak daha ameliyat denmedi
Umarım bizimki de ameliyat ile geçecek birşeydir biz kanser tanısı konulmasından korkuyoruzmerhaba. Biyopsi oldu sanırım. Benzer durumu yaşadım. Kitle vardı sağ mememde . Sert biraz büyüktü kendim farketmiştim. 19 ağıstosta jinemed istanbul da ameliyat oldum kitleyi aldılar. 2 saat sürdü ameliyat ama sorun olmadı. Alınması gerektğini söyledi btün dr lar şüphe duymuşlardı şuan iyiiym. İnşallah kolaylıkla kurtulursunuz geçmiş olsun .