• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mama tavsiyesi verebilir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi askk3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

askk3

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2021
141
262
23
24
Merhaba kızlar benim bebeğim doğduktan sonra 14 gün küvezde kaldığı için sütüm baya azaldı. Devamlı sağdım ama emmesiyle bir olmuyormuş demek ki. Şimdi sütüm yeterli gelmiyor oğlum doymadığı için çok huysuzlanıyordu ben de eskiden sağıp buzluğa attığım sütleri biberonla verdim şimdiye kadar. 1 haftada sadece 85 gram almış. Biraz da gazlı bir bebek. Sizce hangi mamanın içeriği daha güzel? Hangisi daha az gaz yapıyor?

Bizim değil de doktor tavsiyesi daha doğru olmaz mı?

Her bebeğin ihtiyacı farklıdır.

Biz doktorun önerdiği mamayı kullanıyoruz.

Allahım bebeğinizi sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım.

Merhaba kızlar benim bebeğim doğduktan sonra 14 gün küvezde kaldığı için sütüm baya azaldı. Devamlı sağdım ama emmesiyle bir olmuyormuş demek ki. Şimdi sütüm yeterli gelmiyor oğlum doymadığı için çok huysuzlanıyordu ben de eskiden sağıp buzluğa attığım sütleri biberonla verdim şimdiye kadar. 1 haftada sadece 85 gram almış. Biraz da gazlı bir bebek. Sizce hangi mamanın içeriği daha güzel? Hangisi daha az gaz yapıyor?
Aptamil AR mama vermistik biz ama benim sorunum sütümü kusmasi agiz burun seklindeydi doktor emziridkten sonra ver dedi biberon istemedigim icin kaşıkla içiyordum. Gaz sorunu vardi tamamen bitti canim kakasida cok guzel yapiyordu cocuk insana donmustu artik. Sonra dis felan cikti 4 aylikken emmedi red etti mamayla devam ettim 6m ayda kestim mamayi, sma optiro sevam ettik

İçeriği en temiz mama sma optipro emin ol tauri kolin gibi maddeler icermiyor ve probiyotik destekli gaz da yapmadi ve doyurucu.

Bence sutunu getirmeye calis canim.

Aktardan bira mayasi ve pekmez.al karistir sutun fiskirir eminim. Bir de ben rezene demleyip içiyordum sutum hic yoktu memelerim sisiyodu mastit olcaktim az kalsin....

Bende sezeryan oldum.diye uzuntuden sutum gelmedi cok zorlandim mama vermedim direndim annesi sende diren ve nolur sutunu arttircak seylere yonel.

Dediklerimi al faydasini gormemen imkansiz.

Eczanede galaktago var birde onuda ic oda etkili

Doktorun onerir canim bence ona sor . Birde sut yapici seyler yedin mi bolca besleseydin kendini. Benim bebegimde 7 gun kuvezde kaldi simdi sukur ki sutum yeterli

Back