- 23 Ocak 2024
- 635
- 567
- 23
Kızlar , bebeğim 4 aylık oluyor ve geceleri beni emip gündüzleri sağdığım sütü veriyorum. Bazen fazla geliyor yetiyor bazen sütüm yetmiyor. Yani tek emmede 150 ml e kadar emiyor. Philips aventin küçük biberonunda 125in üstüne çıkınca doyuyor. Ama perişan oluyorum. Her öğün süt sagmaktan. Süt yetmiyor haydaaaa yarımsaat oyala ki süt oluşsun tekrar diye. Ben de mama desteği versem mi arada bilemedim. Ya da şöyle küçük paket alıp en azindan bir hafta süt stoklasam buzluğa yetmediğinde çıkartıp anne sütü eklerim diye düşündüm. Doktorla görüşmedik henüz.
Mama kullanan annelere kötü bakan insanlardan nefret etmisimdir hep sonuçta olabilir verilebilir derdim. Ama şimdi sanki mamaya geçmek beni korkutuyo , vicdan yaptırıyor. Çok garip. Ne yapsam tavsiyeleriniz neler ? Hem bu konuya tavsiye hem mama tavsiyesi ? Genelde hipp organic önerilmiş bilemedim. Keçi sütü olanda var filan. Çok fazla yiyor gibi olması da korkutuyor mama verirsem obez olur mu diye? Teşekkür ederim şimdiden
Mama kullanan annelere kötü bakan insanlardan nefret etmisimdir hep sonuçta olabilir verilebilir derdim. Ama şimdi sanki mamaya geçmek beni korkutuyo , vicdan yaptırıyor. Çok garip. Ne yapsam tavsiyeleriniz neler ? Hem bu konuya tavsiye hem mama tavsiyesi ? Genelde hipp organic önerilmiş bilemedim. Keçi sütü olanda var filan. Çok fazla yiyor gibi olması da korkutuyor mama verirsem obez olur mu diye? Teşekkür ederim şimdiden