malesef bende tamamenayni durumdayim.zehir gibi malt icecekler rezene cayi helva hosaf pekmez ve daha birsuru sey olmuyo.emzirme odalarina grmek istemyrm.herkesin bebegi emerken cuk cuk dye ses cikiyo bana kadr geliyo.benm oglum emdgnde hic ses yok.cok uzulyrm ona yetemedgm icn.artk moralim okadr bozuluyoki ne yapicagimi blmyrm.40 günlük bir oğlum var. Malesef başından beri mama takviyesi yapıyoruz. Yemediğim ve içmediğim şey kalmadı. Günde 4lt ye yakın su içiyorum. Hamilelik ve sonrasında psikolojim çok iyidi. Ablamında aynısı olmuştu. Önce emzirip sonra bazı öğünler mama yapıyorum. İlk zamanlar ağlayarak verdim. Şimdi ağlamasamda hala kabullenmiş değilim.
NOT: lütfen sütün yeter aslında sen emzir süt gelir, tamamen psikolojik ve şunları ye diyecekler yorum yazmasın. Sütü yeten bir insan halden anlamaz. Az önce 2 göğsümü süt biteseye kadar sağdım ve 40 cc çıktı.
Zaten mama hazırlaması zahmetli bir de her zaman ayarı tutmuyor bazen az bazen çok geliyor bazen de oğlum uyuya kalıyor mama ziyan oluyor tamamen psikolojik ve maddi olarak kötü bir durum. 1 hafta sonra gelir diye bekledim sonra 15 gğn sonra sonra 1 ay sonra... Hala az sütüm. Çok şükür hiç yok değil ama biberonla mama verirken çok üzülüyorum. Bir de anne sütü ile bebeklerini besleyenleri gördükçe daha kötü oluyorum((
Aynı dertte olanlar var mı acaba?
40 günlük bir oğlum var. Malesef başından beri mama takviyesi yapıyoruz. Yemediğim ve içmediğim şey kalmadı. Günde 4lt ye yakın su içiyorum. Hamilelik ve sonrasında psikolojim çok iyidi. Ablamında aynısı olmuştu. Önce emzirip sonra bazı öğünler mama yapıyorum. İlk zamanlar ağlayarak verdim. Şimdi ağlamasamda hala kabullenmiş değilim.
NOT: lütfen sütün yeter aslında sen emzir süt gelir, tamamen psikolojik ve şunları ye diyecekler yorum yazmasın. Sütü yeten bir insan halden anlamaz. Az önce 2 göğsümü süt biteseye kadar sağdım ve 40 cc çıktı.
Zaten mama hazırlaması zahmetli bir de her zaman ayarı tutmuyor bazen az bazen çok geliyor bazen de oğlum uyuya kalıyor mama ziyan oluyor tamamen psikolojik ve maddi olarak kötü bir durum. 1 hafta sonra gelir diye bekledim sonra 15 gğn sonra sonra 1 ay sonra... Hala az sütüm. Çok şükür hiç yok değil ama biberonla mama verirken çok üzülüyorum. Bir de anne sütü ile bebeklerini besleyenleri gördükçe daha kötü oluyorum((
40 günlük bir oğlum var. Malesef başından beri mama takviyesi yapıyoruz. Yemediğim ve içmediğim şey kalmadı. Günde 4lt ye yakın su içiyorum. Hamilelik ve sonrasında psikolojim çok iyidi. Ablamında aynısı olmuştu. Önce emzirip sonra bazı öğünler mama yapıyorum. İlk zamanlar ağlayarak verdim. Şimdi ağlamasamda hala kabullenmiş değilim.
Canım hiç kafaya takma benimde bebeğim 10 günlük ilk 3 gün sütüm yeterliydi yada öyle sanıyordum, goğüs ucum yara olunca sütümü sağmaya karar verdim, ve gün gectikce sütümün azaldığını farkediyorum. Artık yetmiyor ek olarak mama veriyorum günün diyer yarısında. Hic kafaya takmiyorum, oğlum duyuyor mu? Doyuyor. Gerisi fasafiso. Her hakükalde anne sütünü alıyor az veya cok, hiç yoktan iyi.40 günlük bir oğlum var. Malesef başından beri mama takviyesi yapıyoruz. Yemediğim ve içmediğim şey kalmadı. Günde 4lt ye yakın su içiyorum. Hamilelik ve sonrasında psikolojim çok iyidi. Ablamında aynısı olmuştu. Önce emzirip sonra bazı öğünler mama yapıyorum. İlk zamanlar ağlayarak verdim. Şimdi ağlamasamda hala kabullenmiş değilim.
Sanki beni anlatmışsın herşeyi denedim ama maalesef sütüm artmıyor..emzirme odalarına girmek dahi istemiyorum 2 kere girdim ikisinde de çıktığım an çok ağladım.. Ama kızımın sağlığından onun karnının tok olmasından daha önemli bişe yok bunu bugün daha iyi anladım..inşallah bizlerinde sütleri bollaşır ama olmuyorsa da iyiki mama var ki besinsiz vitaminsiz kalmıyorlar.Benim bebegimde 34 gunluk. Son 1 haftadir deliler gibi agliodu meme emerken krize giriodu. Ilk zamanlarda gayet bol geldigi icin sütüm hic doymadigi alternatifini dusunmemistim. Belki ucundan rahatsiz oluosa die dusundum yeni sagma makinasinda almistim bi sagdim ki iki gogsumden toplasan 20cc cikmio. Basladim aglamaya tabi hem bebegimi ac birakmis olmama ve anlayamamis olmama hem de yetmiorum dusuncesi yuzunden. Dolayisiyla mamaya baslamak zorunda kaldim ama benim sütüm sanirim stresten azaldi umarim kesilmez. Bende 20cc bile olsa vermeye calisiorm. Hala memeden cilginlar gb aglayarak cekilio ama verebildiim kadar vercemevet yetersizlik dusuncesi insana cok koyuyo emzirirken yandan çipil çipil bakan bebisimin biberonla doyururken ki bakışını gordukce aglamamak iyice az gelen sutumu kesmemek icin kendimi zor tutuyorum ama yapcak bisi yok onun tok olmasi sagligi herseyden cok onemli. Evet milletin agzi torba diil buzulmuyo ve inan zaten canim mama vermek zorunda kaldigim icin sıkkın oldugundan sacma sapan konusana da lafimi sakinmiyorum umrumda da diil kirmisim uzmusum die.
Aynen canım. Onun karnı tok olsun en önemlisi o. Hergun dua ediyorum sütüm artsin bebegim anne sütünden mahrum kalmasın diye senin için de edicem dua.Sanki beni anlatmışsın herşeyi denedim ama maalesef sütüm artmıyor..emzirme odalarına girmek dahi istemiyorum 2 kere girdim ikisinde de çıktığım an çok ağladım.. Ama kızımın sağlığından onun karnının tok olmasından daha önemli bişe yok bunu bugün daha iyi anladım..inşallah bizlerinde sütleri bollaşır ama olmuyorsa da iyiki mama var ki besinsiz vitaminsiz kalmıyorlar.
Allah razı olsun canım.benimde dualarımda olacaksın inşallah Allah kimseyi sütsüz bırakmasın aminnn.Aynen canım. Onun karnı tok olsun en önemlisi o. Hergun dua ediyorum sütüm artsin bebegim anne sütünden mahrum kalmasın diye senin için de edicem dua.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?