Mama sorunu

mahmut abi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2024
834
884
48
Arkadaşlar sitede çok sayıda sokak kedisine bakıyorum, yazlık site ve benden başka kimse kalmadı. Yağmurlar ve soğukların ani bastırması ile kediler çok aç, sayıları da fazla. Bugün mama bitiverdi ve alamadım. Şu an da mamacıların hepsi kapalı. Çarşıya da uzağım. Yakında küçük bir bakkal var Bakkalda sadece köpek maması var. Tanelerini ufaltıp onlara versem yerler mi? Et suyu tableti eritip içine ekmek doğrayıp papara mı yapsam? (ama et suyu tabletinde çok tuz var) süte mi ekmek doğrasam? bakkaldan sosis salam alsam kediler çok fazla o yüzden yetemem. Kendim vejeteryan beslendiğim için evde et ürünü yok. Aklınıza başka ne geliyor? Bu hayvanlar perişan, belki 40 kadarlar sayamıyorum.

Köpek maması yerler diye düşünüyorum. Sütü sindiremezler ağrı yapar sütü o yüzden önermem. En mantıklısı gene köpek maması gibi… ben sokak kedileri için temizmama.com dan alıyorum 15 kilosu 1100 küsürdü. Çok da severek yiyorlar. Onunla büyüyen çok kedim var hepsi de sağlıklı maşallah. Aklında olsun gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…