Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Mama sandalyesinde nelere dikkat edilmeli? sandalye tavsiyeleriniz ?

amiral

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
181
9
118
İstanbul
Arkadaşlar oğlum 6 ayını bitirdi. Mama sandalyesi almak istiyoruz. Tecrübeli anneler mama sandalyesi alırken nelere dikkat etmeliyim yazarlarsa sevinirim. Ve Önereceğiniz kullanıpta memnun kaldığınız markaları yazarsanız gerçekten çok makbule geçecek.

benim için önceliği tabiki güvenli olması yani sağlamlığı ben crystal diye bir markanın kini kullanıyorum 4 tekerli olması bana büyük avantaj sağlıyor yeri geliyor alıp mutfağa yanıma götürebiliyorum ayrıca sırtının yatar olmasıda ayrı bir avantaj huysuz olduğunda salaıncak niyetine içinde uyutup beşiğine götürüyorum

Ben de mama sandalyesi bakıyorum chicco nun çift kılıflı polly sini kullanan var mı? Çok hoşuma gitti...

benımkının mama sandalyesı kullanmasına daha cok var ama aklımda sımdılık ikeanın tepsili mama sandalyesı bı arkadsım kullanıyor gayet memnun..sılmesı kolay cok ama cok hafıf..sadece oturcagı yere bır mınder yaptırılabilınır yumusak olsun dıe..

Konu açılalı çok olmuş , arkadaş almıştır muhtemelen mama sandalyesini ama sonradan okuyacaklar için yazıyorum inanın o koca mama sandalyeleri anlamsız ve çok kullanışsız.. 400lira verip aldıgımız chiccoyu babaanneye gönderip ikeanın mama sandalyesini aldık... Kesinlikle super kolay temizleniyor ev içinde çok rahat taşınıyor hadi balkona hop orda hadi salona hop orda acayip rahat tercih ediniz kesinlikle derm ben de !!!

Bizde de chicco var çift kılıflı 3 sene evvel aldık. Memnunum kızım yakın zamana kadar kullanıyordu.Şimdi 5 aylık bebeğime kullanıcam oturmaya başlayınca inşallah.

Tekerlekli ve kilit mekanizması var, birde bazı mama sandalyelerinde tepsinin altındaki plastikler ince olduğundan çocuğun bacağını acıtabilir , mama sandalyelerini incelerken ne demek istediğimi anlayacaksınız. Tepsinin altındaki plastiğin yuvarlak uçlu olmasına dikkat edilmesini öneririm.

Mama sandalyemiz çok hafif değil , özellikle hafif istemedik çünkü hareketliler ve sağa,sola çok yüklendiklerinde düşebilir korkusuyla.

Konu açılalı çokk zaman olmuş ama benim bebeğimde şuan 6 ayını doldurmak üzere inşallah mama sandalyesi almayı düşünüyoruz.
İkea'nın mama sandalyesini kullanıp da düşme tehlikesi geçiren oldu mu?
Birde güvenli, tekerlekli, hafif ve konforlu yani bunların hepsinin bir ara da olan marka model bilen varsa bilgi verebilir mi?
Şimdiden teşekkürler.

çocuğunuz tam oturabiliyorsa ve uygun fiyatlı olsun derseniz kesinlkle ikea mama sandalyesni öneririm tak çıakr heryere götür ve yer kaplamaması çok büyük rahatlık. Ama hafif yatarlı olsun dersenizde chicco polly en iyisidir mama sandalyesinde. çok fazla avantajı var diğerlerine göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…