• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MAma sandalyesi

orange_85

Yaş 31 kilo 95 hedef (85) simdilik
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
125
43
98
40
Arkadaşlar nette araştırım çk pahalılar da var 80 liraya da var uygun fiyatlı olanlardan mı alayım yoksa pahalı mı fiyatı uygun olanlardan kullanan var mı

ben özdilekten aldım camino diye kraft ve chicco mama sandalyeleri ile aynı özellikleri var özdilek varsa bebek günleri kataluğuna bak 144 tl bebek arabasıda aldım 170 tl

malesef burada özdilek yok ancak netten aratınca buldum tşkler

Arkadaşlar nette araştırım çk pahalılar da var 80 liraya da var uygun fiyatlı olanlardan mı alayım yoksa pahalı mı fiyatı uygun olanlardan kullanan var mı

ben ıkea dan almıştım fiyatıda çok uygundu tam hatırlamıyorum ama 50 tl bile değildi çok kullanışlı ve öyle diğer mama sandalyeleri gibi kaba,yer kaplayan bişey değildi.çok memnundum şimdi kullanmıyoruz artık eltime verdim o da çok beğendi evlerimiz küçük olduğu için çok yer tutmuyor sandalye kesinlikle tavsiye ederim netten bi bak istersen.

bende ikea kullanıyorum,hareketli bebeklerde cok guvenli olmasa da basında duracaginiz surece sorun yok,cok pratik ve kullanıslı.Kolay siliniyor,az yer kaplıyor... hatta yazın kızım henüz yürümüyorken ona oturtup dus bile aldırıyordum banyoda :)) Simdi ikinciye hamileyim ve Allah kısmet ederse ayni sandalyeden kullanmayı dusunuyorum ikinci kızım icin de :)

Back