MaMa SaNdALyEsİ ÖnErİLErİnİz

çok güzel çok beğendim doğrusu bence gsayette kullanışlı ben almanı tavsiye edrim sanırım doğru bir tercih olur

biz kraftın yan ürünü olan JENNY mama sandalyesi aldık çift tepsili kademeli falan güzel yani sorun yok bebeğim rahat etti fiyatı 140 tl

ya süpermiş fatoş ama sandalyede düzgün yiyemiyor döküyor hep
bende kıyamıyom yatırarak yediriyombirde 2 dişimiz olmasına rağmen hala katı şeyleri yemiyor kusuyor bende hep sıvı verdiğim için sandalyede yedirmek zor oluyor
nasıl alıştırcam katı şey yemeye bilmiyorum

chıcco happy snack kullanıyorum.herkese göre değişir tabi ama tekerlekli olmadığı için çok rahatım.

ya süpermiş fatoş ama sandalyede düzgün yiyemiyor döküyor hep
bende kıyamıyom yatırarak yediriyombirde 2 dişimiz olmasına rağmen hala katı şeyleri yemiyor kusuyor bende hep sıvı verdiğim için sandalyede yedirmek zor oluyor
nasıl alıştırcam katı şey yemeye bilmiyorum

Canım mama sandalyenizin ayarı varsa biraz arkaya yatık pozisyona getir daha sonrada arkasına ince bir yastık yada minder gibi bişey koy o zaman sırtı biraz yatar durumda olunca yedirmesi daha kolay oluyor bir ikide eline oyuncak verirsen ben öyle alıştırdım biraz uzun sürdü benimde alıştırmam ama sonunda ben taviz vermediğim için o pes etti canım üzülme bir iki yol deneyerek ve devam ederek sende alıştırısın buna emin ol başata istemiyolar fakat sonradan alışınca onlarda rahat ediyor bizde hem yerleri belli oluyor sen sabırla devam et denemelerine canım bence benim nacizane sana tavsiyemmm..

özlem bende aldım canım ama çınar onda hiç oturmuyor keşke almasaydım diyorum
başta azda olsa duruyordu şimdi ilk 5 dk iyi sonra bağırıp duruyor

ayrıca kızlar mama sandalyesindemi yediriyorsunuz ben hala oturtarak uedirmeye alışamadım
Hayatım güle güle kullanın :))
Canım eline falan birşeyler versen oyalansın diye alışana kadar şimdi tam hareketli döneme geldiklerinden kısıtlanmak istemiyorlar tabii haliyle ama zamanla alışırlar .Ben arkasının konumunu biraz yatırıyorum daha kolay oluyor o zaman çok yatık değil ama 45 derece gibi .Canım yutak sorunumu var Emek 'in neden yemiyor pütürlü .Öyleyse geçmiş olsun ama değil de tembellik ediyorsa çok sorun yaşarsın ilerde .Benim kuzen 4 yaşına kadar yediremedi pütürlü her şey blendırdan geçiriyordu .zor yani öylede

canım sorunu yok tembellik ediyor ağzına peynir ver yiyor tavuk ver yiyor ama sulu şeylerin içinde pütür yemiyor yani
tavuk haşlıyorum ağzına veriyorum yiyor ama çorbanın içinde azcık pütür olsun kusuyor ben anlamadım ya
gerçi fatoş bu konuyu çözer :)

canım sorunu yok tembellik ediyor ağzına peynir ver yiyor tavuk ver yiyor ama sulu şeylerin içinde pütür yemiyor yani
tavuk haşlıyorum ağzına veriyorum yiyor ama çorbanın içinde azcık pütür olsun kusuyor ben anlamadım ya
gerçi fatoş bu konuyu çözer :)

Aslında çınarcığı biraz daha yemek konusunda anlatırsan üzerinde düşünürüm Yeliz çünkü inanki sağlık sorunu yoksa aşarsın ben şu lafa çok inanırım bir sorunu çözeceğin zaman bir kapıyı 40 kere çalacağına 40 kapıyı birerkere çalarsan daha işyi avantajlar yakalarsın ben hayatımda bu sözü sık sık uygularım çınar için farklı farklı çözümler üretelim bakalım sıra sıra bir dene bunları derim ben..
mesela ikra hani çorbanın içine ekmek doğrarsında biraz suluyla karışık ekmekli olur ya öyle yemiyor muntazam hiç suyu kalmıycak şekilde ekmeği doğradınmı çok rahat yiyyor yarı sulu yarı ekmekli oldumu boğazına kaçırıyor bende artık bol ekmek doğrayıp yediriyorum mesela dün çeyrek uskumru balığını ekmeğin üzerine koydum çok güzel yedi normal pırasa karnıbahar yapıyorum ona ayırdıktan sonrada bizimkine tekrar tuzla salça kavurup biraz daha pişiriyorum hem oda bizim yemeklerin aynısından yemiş oluyor gerçi bizim yemek stilimiz değişti ama olsun biz biraz idare edebiliriz ama mama sandalyesi konusunda bence dediğim gibi biraz arkasını yatırarak birazda taviz vermeyip istikrarlı olarak başarırsın emin ol çünkü onlara hayatta bazı kurallar olduğunu öğretecek olan bizleriz ben çoğu konuda mantığımla hareket ettiğimde başarıyorum emin olki sende başarırsıncanımm.mm

fatoş öncelikle mama sandalyesi konusunda dediklerini yapıcama ama sana şimdilik şunları öylemek istiyorum
nangi cümkleyle anlatsam bilemiyorum ama kısaca
sen hakikaten çok akıllı ve idealist bir kadınsın
bu sitede senin gibi olan bir iki insan daha tanıdım ve bundan çok memnunum
sanlada olsa böyle insanları tanımak çok büyük bir şans ve mutluluk

sana tekrardan ilgin için teşekkür ediyorum ve seni çok beğeniyorum şekerim
öptüm

hepinizin yorumlarını okudum.. kullandıkça memnun olmayan var mı sandalyesinden..

bende comfy alacam sanırım

fatoş öncelikle mama sandalyesi konusunda dediklerini yapıcama ama sana şimdilik şunları öylemek istiyorum
nangi cümkleyle anlatsam bilemiyorum ama kısaca
sen hakikaten çok akıllı ve idealist bir kadınsın
bu sitede senin gibi olan bir iki insan daha tanıdım ve bundan çok memnunum
sanlada olsa böyle insanları tanımak çok büyük bir şans ve mutluluk

sana tekrardan ilgin için teşekkür ediyorum ve seni çok beğeniyorum şekerim
öptüm

canım yaa enerjimiz karşılıklı birbirimize ulaşmış sanırım bende senin için farklı düşüğnmüyorum burada hepimiz birbirimizle yardımlaşıp bilgi paylaşımı için burdayız kendinden bil demişler sesenin güzel gönlün öyle görüyor saol tatlım düşüncelerin için keşke burda OLSANDA YÜZYÜZE TANIŞIP GÖRÜŞEBİLSEK İNŞALLAH Bİ,R GÜN aNYALYAYA YOLUNUZ DÜŞER CANIM..

canım benim eşim ünivi antalyada okudu meltem mahlesinde oturdu bende okurken çok gidip geldim yanına ben antalyaya resmen aşığım
eşim askere gidip gelsin antalyaya taşınmayı düşünüyoruz gelirsek mutlaka tanışırız

canım benim eşim ünivi antalyada okudu meltem mahlesinde oturdu bende okurken çok gidip geldim yanına ben antalyaya resmen aşığım
eşim askere gidip gelsin antalyaya taşınmayı düşünüyoruz gelirsek mutlaka tanışırız

inşallah canım ya senin gibi bir insanla arkadaş olmak banada çok şey katar eminim benim kapım herkese açıktır hayatım valla tatil için çıkın gelin ben hepinizi en güzel şekilde ağırlarım hemde minik çınarı tanımış oluruz daha yakından benim eşimde basın sektöründe olduğu için tatil imkanımız hiç yok bizimde böyle bir şanssızlığımız var Allahtan tatil bölgesindeyizde kamufule etmeye çalışıyoruz bizim sadece bayramlara 3 -4 gün memlekete kaçma imkanımız oluyor onun dışında ne yazıkki eşimin yıllık izni yok..

X