Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya süpermiş fatoş ama sandalyede düzgün yiyemiyor döküyor hep
bende kıyamıyom yatırarak yediriyombirde 2 dişimiz olmasına rağmen hala katı şeyleri yemiyor kusuyor bende hep sıvı verdiğim için sandalyede yedirmek zor oluyor
nasıl alıştırcam katı şey yemeye bilmiyorum
Hayatım güle güle kullanın :))özlem bende aldım canım ama çınar onda hiç oturmuyor keşke almasaydım diyorum
başta azda olsa duruyordu şimdi ilk 5 dk iyi sonra bağırıp duruyor
ayrıca kızlar mama sandalyesindemi yediriyorsunuz ben hala oturtarak uedirmeye alışamadım
canım sorunu yok tembellik ediyor ağzına peynir ver yiyor tavuk ver yiyor ama sulu şeylerin içinde pütür yemiyor yani
tavuk haşlıyorum ağzına veriyorum yiyor ama çorbanın içinde azcık pütür olsun kusuyor ben anlamadım ya
gerçi fatoş bu konuyu çözer :)
fatoş öncelikle mama sandalyesi konusunda dediklerini yapıcama ama sana şimdilik şunları öylemek istiyorum
nangi cümkleyle anlatsam bilemiyorum ama kısaca
sen hakikaten çok akıllı ve idealist bir kadınsın
bu sitede senin gibi olan bir iki insan daha tanıdım ve bundan çok memnunum
sanlada olsa böyle insanları tanımak çok büyük bir şans ve mutluluk
sana tekrardan ilgin için teşekkür ediyorum ve seni çok beğeniyorum şekerim
öptüm
canım benim eşim ünivi antalyada okudu meltem mahlesinde oturdu bende okurken çok gidip geldim yanına ben antalyaya resmen aşığım
eşim askere gidip gelsin antalyaya taşınmayı düşünüyoruz gelirsek mutlaka tanışırız
hepinizin yorumlarını okudum.. kullandıkça memnun olmayan var mı sandalyesinden..
bende comfy alacam sanırım