MaMa SaNdALyEsİ ÖnErİLErİnİz

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
42
Merhaba arkadaslar....
Mama sandalyesi almaya basladık yavas yavas...fakat halen bazılarımız karar vermiş değiliz...acaba hangi markayı önerirsiniz....önemli olan güvenli,kaliteli ve kullanıslı olması.....

Son düzenleme:
Inglesina Zuma Lüks mama Sandalyesini çok beğeniyorum fakat fiyatı biraz yüksek geldi doğrusu....590 tl
1-2 model daha var aklımda peg perego prima modeli 330 tl......fisher price yağmur ormanı 299 tl chicco magic 2009 269 tl
güvenlimi kalitelimi kullanıslımı bilemiyorum tabi sadece görüntüleri vhoşuma gitti....
evet siz hangilerini öneriyorsunuz.....ürün hakkındaki yorumlarınız neler...öpüldünüz kızlar

Son düzenleme:
canım benim hiç bi fikrim yok bu konuda sana yardımcı olamıcam ama bişey sorcam çok mu gerekli mama sandalyesi ben almayı hiç düşünmedim...
zaten benim cadı oturamıyo mamaya başlarsakta yatırarak yediririm diye düşünüyorum

canım suan gerekli...çünkü yemek yerken sürekli kucagımızda....müzikli koltugu var onda durmuyo illaki masa basında bizimle olucakmıs...hem biz rahat yiyemiyoruz hemde masayı dagıtıyor yerler yemek ekmek içinde kalıyor hayatım...

bende henüz araştırmadım.biriki tane baktım ama çok kaba ve klasik geldiler.ben daha kullanışlı ve fazla yer kaplamayan bişey istiyorum.yakında evimin bir odasını kaanın eşyalarına ayırıcam nerdeyse :)

bizimde aynı şekilde oda canım daha şimdiden doldurmaya başladı odayı esyaları
hele bi oyuncaklarda gelsin meydana oda pek bi kalabalık olacağa benziyor.
bende bu ara araştırıyorum chicconun ürününü alacağım galiba.
kullanan arkadaşlar memnunlarmı acaba?

tatlım ben 1 hafta oldu.chicco polly magic aldım.e- bebek'ten.2 destekli minderi var.0 aydan itibaren kullanıma yönelik.büyüdükçe minderi çıkarıyorsun.Üzerinde güzel bir oyuncağı var.3 kademeli yatabiliyorda.Yani ana kucağı gibide yatıtrabiliyorsun.Kesinlikle tavsiye ederim.Valla bizim ev aynen bir lunapark her odada emirhanın birşeyi var.5 aylık ama maşallah şimdiki kuzular çok nasipli ve şanslı.
hepinizi öpiyoruz.
Naz&emirhan

hayatım bende chicco polly aldım..magic olanı değil..çünkü 0 aya gerek yok..nerdeyse 6 aylık oldu bizimkiler...fiyat 60 tl magic den daha ucuzdu...210 tl verdim galiba 1 ay oldu alalı hatırlayamıyorum tam..e-bebekten aldım..iyi ki de aldım..kullanışlı 3 kademe yatışı var...çift minderli yıkanabiliyor...yüksekliği ayarlanabiliyor...memnunum...

ya kızlar aman dikkat edin mama sandalyelerinizden bebişler soğumasın
çınar oraya oturunca yine bişeyler yedireceğimizi anlıyor ve oturmak istemiyor
ya da oturursa da biraz bieyler yer yemez sıkılıp çığlık atmaya başlıyor ve oradan alana kadar yırtınıyor resmen
zorlayacaksanız sandalyede zorlamayın yemek için

aman kızlar resmini koydum diye tavsiye ettiğim zannedilmesin
kullandıkça güvenlik eksiklikleri çıktı
bundan almayı düşünmeyin

resimde de görüyorsunuz çınar otururken o kenarlara tutulmaya bayılıyor
geçen anlattığım sıkışma olayı yatış pozisyonunu değiştirirken gerçekleşmişti
bir de bugün dikkatimi çekti
oğluş biraz kilo alsa ve parmakları şişmanlasa o tuttuğu kısımla kenar plastiği arasına sallanırken sıkışmaması işten bile değil paranoyak oldum sallamıyorum :p
çınar da zıpırcan oralara tutunmasa olmuyor sanki :))

2 gündür kullanıyorum şimdilik çok memnunum üstelik netten 95 tl ye aldım tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5
(kızlardan bikaç kişi daha almıştı sanırım bundan)

markası comfy canım h.b. alışveriş sitesinden aldım

öylemi asiyecim ne güzel hem kız hem erkeğe uygun bi renk değilmi.... e bi de oğlum olursa :kedi:

ben şiddetle tavsiye ediyorum çok memnunum oturma koldtuğu 3 kademeden oluşyor büyüdükçe kaldırabiliyosun minder kısımlarını ve sabit masası da arkasına takılıyor çıkartması ve takması çok kolay

Son düzenleme:
Kızlar bende e- bebektan aldıım comfy baby marka hemde netten aldım kapıya kadar teslim 150 ytl verdim 3-4 gündür kullanıyorum çift tepsili 3 kademeli yatabilen ayarı var tek alle katlanıp heryere sığabiliyor üstelik .Ben bu zamana kadar fısher price nin slıncağını almıştım nette modeli var 8 kademeli sallama ayarı ve müzik ayarı var önündeki oyuncakları çekince müzik çalıyor ve 3 kademe ayarlı ona otutturup müziğini açarak oynatıp yediriyordum geçen hafta mama sandalyemiz gelince eşime kurdurdum 3 * 4 gündür kullanıyorum orasını burasını inceliycem diye 3 *4 gündür güzel yedi ama inceleme faslı geçtikten sonra ne olur bilemem tabii
Ama benim için olmazsa olmazlardan 1 tanesi mama sandalyesi çok pratik ve ayrıca bizede bebeklere daha kolay mama yedirmew olanağı sağlıyor

X