Bebek İkinci El "MAMA SANDALYESİ, MAMA ISITICI, KANGURU, BİBERONLAR vs.. "

FİYATLARI DÜŞÜRDÜM !!!!
Oto koltuğu 120 tl
Biberon ısıtıcı 50 tl
Hamak beşik 60 tl

Hamak beşiği elden alma imkanı var mı ? Kendi fotosunu atar mısınız? Hangi şehirdesiniz ?

Hamak beşiği elden alma imkanı var mı ? Kendi fotosunu atar mısınız? Hangi şehirdesiniz ?
Gaziantepteyim,siz Ankaradasınız galiba, elden vermem zor, kargoyu düşünerek fiyatı çok uygun tuttum zaten, kendi fotosu yok şu an, çünkü kutusunda, açıp birleştirmem gerekir, yine de alıcı olursanız sizin için açar foto çeker yine paketlerim..

Kısa süreliğine oto koltuğu ve mama sandalyesini 100 tl ye düşürdüm...
Bu indirim kaçmaz !!

Merhaba oto koltuğunun sizdeki resmini çekip koyabilir misiniz ? Durumu nedir görmek istiyorum da
İlk günki gibi yepyenidir, hiçbir eskimesi yoktur, kılıfı komple çıkartılıp yıkanabiliyor, kısa sürelik acil nakit ihtiyaçtan dolayı 100 tl diyorum, piyasa fiyatı 300 tl nin üzerinde..

Eklentiler

• 20150825_184621.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 114
  • 20150825_184603.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 109
İlk günki gibi yepyenidir, hiçbir eskimesi yoktur, kılıfı komple çıkartılıp yıkanabiliyor, kısa sürelik acil nakit ihtiyaçtan dolayı 100 tl diyorum, piyasa fiyatı 300 tl nin üzerinde..

Daha once kadinlar kulubunden hic alış veriş yapmadim islem nasil oluyor ödemeyi nasil yapiyorum

Özel msj ile isim, soyisim, telefon ve adresinizi yollayın, istediğiniz gün kargoya veririm.

Mama sandalyesini almak isteyene pembe bebek küveti ve filesini de yollayabilirim otobüsle !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…