Gaziantepteyim,siz Ankaradasınız galiba, elden vermem zor, kargoyu düşünerek fiyatı çok uygun tuttum zaten, kendi fotosu yok şu an, çünkü kutusunda, açıp birleştirmem gerekir, yine de alıcı olursanız sizin için açar foto çeker yine paketlerim..Hamak beşiği elden alma imkanı var mı ? Kendi fotosunu atar mısınız? Hangi şehirdesiniz ?
İndirim devam ediyor...
İlk günki gibi yepyenidir, hiçbir eskimesi yoktur, kılıfı komple çıkartılıp yıkanabiliyor, kısa sürelik acil nakit ihtiyaçtan dolayı 100 tl diyorum, piyasa fiyatı 300 tl nin üzerinde..Merhaba oto koltuğunun sizdeki resmini çekip koyabilir misiniz ? Durumu nedir görmek istiyorum da
İlk günki gibi yepyenidir, hiçbir eskimesi yoktur, kılıfı komple çıkartılıp yıkanabiliyor, kısa sürelik acil nakit ihtiyaçtan dolayı 100 tl diyorum, piyasa fiyatı 300 tl nin üzerinde..
Ben banka hesap numarası veriyorum, siz havale yapıyorsunuz.Daha once kadinlar kulubunden hic alış veriş yapmadim islem nasil oluyor ödemeyi nasil yapiyorum
Özel msj ile isim, soyisim, telefon ve adresinizi yollayın, istediğiniz gün kargoya veririm.